Pinkki pupu ja Jouluksi kotiin

Loppuviikko meni meillä aika rennosti, samoin kuin viikonloppu. Ihan ennenkuulumatonta luksusta oli kun sain nukuttua kuopuksen kanssa parina aamuna kahdeksaan. Se on ollut pienestä asti tosi aamuvirkku ja pitkään hänen syntymänsä jälkeen meillä herättiin viiden pintaan, usein aiemmin. Nyt osaa taas "pitkiä" aamu-unia arvostaa. (Tällä hetkellä arkena herätään kuuden maissa/jälkeen.) En edes kaipaa minnekään puolille päivin nukkumista, mutta onhan se kivaa viikonloppuna nukkua sinne seitsemään, kahdeksaan.

Voin kertoa, että ollaan lukemattomat aamut törötetty lasten kanssa kukonlaulun aikaan aamuhämärässä leikkikentällä, kun muut talot ovat vielä pimeinä, eikä ulkona ole näkynyt ketään satunnaista koiranpissattajaa lukuun ottamatta. Ja ulos lähteminen oli jotenkin se juttu, joka piti vähillä yöunilla (minut) järjissään.

Pullaa ollaan syöty urakalla kun pakkaseen ei mahtunut. Oh well.. Eipä ole haitannut :)

Nyt sunnuntaina pesin koko pyykkivuoren pois alta, joten päästään ihan puhtaalta pöydältä ja uusin voimin alkavaan viikkoon. Pieniä ne on meikäläisen ilot.. :))

Sain vasta ensi viikonlopuksi kampaaja-ajan. Ajattelin leikata hiuksia vähän lyhkäisemmäksi ja raidoittaa taas juurikasvun. Olen siirtynyt tyven vaalennuksesta tuohon raidoitukseen, että juurikasvu tulee esiin vähän luonnollisemmin. Toissa kerralla laitatin hiuksiin myös hieman tummempia raitoja, mutta ne eivät oikein pysyneet paria pesua pidempään. En ole oikein vielä löytänyt hyvää kampaajaa täältä. Nyt käyn sellaisessa ylikalliissa ketjussa, jossa kampaajat vaihtuvat aika usein. Ikävä on hyvää, Suomeen jäänyttä kampaajaani.

Poikien lempipuuhaa ja meidän hauvan pinkki tyttöystävä, jota välillä rakastetaan ja välillä kuritetaan.

Me muuten ollaan tulossa jouluksi Suomeen!! Jee! Ollaan siellä kaksi viikkoa, josta osan ajasta Helsingissä ja osan Pohjanmaalla. Kyllä me ollaan sitä odotettukin. Mä voin kertoa, että olen jo valmiiksi päättänyt, mitä aion syödä. Hehheh :D Vähän säälittävää, mutta ulkomailla asuessa ikävä tulee lähinnä ruokaa, ihmisiä tietysti ja sellaista tuttuutta.. että tietää, miten asiat menee. Jälkiuunipalat (juustolla ja oivariinilla), lohikeitto, Taffelin sipsit, irtokarkit ja tietysti jouluherkut on listalla.

Suru tulee vähän puseroon kun joudutaan jättää koira tänne hoitoon. Koira on helppo tuoda Suomeen, mutta sen tänne takaisin saaminen on vähän turhan mutkikasta. Varsinkin kun kahden lapsen kanssa matkustetaan ja tietysti niillä aamu tai yölennoilla. No hyvin se pärjää, on ollut jo yhden yön hoitopaikassa kylässä ja menee vielä kerran ennen lähtöä.

Ensi viikko onkin aika jännä, mutta siitä lisää joskus myöhemmin. Leppoisaa sunnuntaita! xo

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig