päntsdrunk.. not really

Tänään oltiiin aamupäivä puistossa lasten kanssa ja tulomatkalla napattiin isille kaupasta jotain pientä muistamista sunnuntaiksi. Me juhlitaan juhlapäiviä vielä suomalaisen kalenterin mukaan. Täällähän isäinpäivä oli jo jonkin aikaa sitten. Nyt esikoisen kanssa istutaan sohvalla ja odotellaan, milloin kuopus herää päikkäreiltä. Sitten aletaan askartelemaan porukalla korttia. Ehdin jo paketoida lahjat, mutta ostettiin pari kivaa neuletta syksyyn, jotka sopii paitapuseron ja siistien housujen kanssa töihin tai farkkujen kanssa vapaa-aikaan.

Päätin jättää tänään siivoukset pois aikataulusta kun miehellä menee iltaan ja haluan rennon päivän. Ehdin kyllä jo eilen imuroida, ettei täällä mitenkään erityisen likaista ole.

Meidän talossa on muuten aivan ihanat concierget ja siivooja, joita pojat aina juoksee tervehtimään ja jututtamaan. Puolasta kotoisin olevan siivooja saa myös aina halit ja pusut kaupan päälle. Monilla on brittiläisestä asumisesta paljon negatiivista sanottavaa (kylmää, hometta, huonot vedenpaineet jne.), mutta meillä on käynyt tosi hyvä tuuri. Löydettiin asunto täysin uudesta kerrostalosta, jossa kaikki toimii tosi hienosti. On tosi turvallista ja kaikki palvelut ihan lähellä.


Tänään olen hyggeillyt Massimo Duttin neulemekkossa ja Hunterin kimallesukissa. Ulkona oli Zaran musta takki ja ylipolvensaappaat. Hiuksetkin oli nätemmin kun oltiin ulkona, mutta sitaisin ne nutturalle kun menin nukuttamaan kuopusta. Mä pidän tuollaiset villaneuleiden alla muuten silkkineuleesta tehtyjä aluspaitoja. Ne tuo ekstra kerroksen lämpöä, eika villa kutita niiden läpi. En tosin mitenkään hirveän herkkä ole villalle muutenkaan, mutta miksipä ei lisäisi mukavuutta, jos mahdollista.

Hyggestä tuli mieleen kun täällä kesällä hirveästi kirjoiteltiin päntsdrunkista, siis kalsarikännistä ja hehkutettiin sitä. Mä taidan ottaa kuitenkin mielummin sen hyggen just nyt. :D

Nyt taidan alkaa tekemään pojille välipalaa ja laittamaan korttiaskartelut alkuun. Mukavaa viikonloppua!
xo

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig