Päikkäreitä ja pullaa

Lauantaina kuopus herätti minut viideltä, hohhoijaa.  Kukuin myös edellisenä yönä kolmesta viiteen hereillä, niin olin vähän väsynyttä äitiä. Mies muuten herää lasten kanssa viikolla kun se joutuu joka tapauksessa herätä aikaisin. Mä saan nukkua yleensä n. puoli tuntia tai tunnin pidempään. Riippuu vähän milloin lapset herää. Minä taas herään viikonloppuna, että mieskin saa nauttia välillä pitkistä aamu-unista.

Lähdettiin aamupäivällä katsomaan paikallista Farmers market tapahtumaa, joka suoraan sanottuna oli vähän pettymys. Oltiin kait vähän liian aikaisessa, että ruokakojut eivät olleet saaneet lounasjuttuja vielä valmiiksi ja kojuja oli vähemmän mitä ajateltiin. Mutta aurinko paistoi ihanasti - täydellinen syyspäivä. Ostettiin kaikkia herkkuja leipomokojusta ja onnistuttiin löytämään sieltä myös tosi herkullista ruisleipää! Käytiin kahvilassa syömässä kevyt lounas ja vähän kävelemässä kauniissa ilmassa.


Täällä meidän alueella on paitsi uusia kerrostalokomplekseja, myös tuollaisia peribrittiläisiä.. no rivareiksihan noita tekee mieli sanoa.


Ulkoilun jälkeen nukuin kuopuksen kanssa parin tunnin päikkärit.. Ai miten niin oli vähän univelkaa. Kun heräsin, pojat tekikin lähtöä soft playhin. Täällä on niitä paljon ja ne on vähän helpompia paikkoja viedä tuollaiset 2 ja 3 -vuotiaat kuin joku HopLop. Siis vähän pienempiä ja usein ne on suunnattu pikkaisen nuoremmille. Suomessa mun mielestä nuo paikat on kivoimmillaan ehkä siinä alakouluikäisenä? Mä sain tehtyä viikon ruokatilauksen rauhassa ja siivoilin sitten kuitenkin vähän, vaikka tarkoitus ei ollut.

Sunnuntaina ollaan saatu aamulla ruokatilaus, juhlittu isiä ja ulkoiltu. Mukava, rento viikonloppu siis meillä :) Ensi viikolla onkin sitten kaikenlaista ohjelmaa. Käydään mm. tutustumassa nurseryyn, jonne esikoinen ehkä laitetaan pariksi aamuksi viikossa, että oppisi kieltä paremmin ennen pre-schoolin alkamista. Voi pientä, kun täällä koulutie alkaa niin aikaisin.. Kivaa alkuviikkoa kaikille! xo

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig