Olenkohan tullut vanhaksi (ja meikkitilaus)

Olen ollut pari viime päivää pienellä nostalgiatripillä ja lukenut joitain "vanhoja, hyviä blogeja" ja niiden vanhoja postauksia. Olen jättänyt blogien lukemisen viime vuosina tosi vähälle kun huomasin, että en jaksa nyt vallalla olevaa tosi mahtipontista kirjoitustyyliä, jossa arkielämän kuvauksen sijaan pyritään aina johonkin elämää suurempaan viisauteen. Jos tiedätte mitä tarkoitan. Mä en jaksa just nyt lukea yhtään elämänohjetta, terveysohjetta tai ylitsevuotavaa hehkutusta. No joo.. meni vähän negatiiviseksi, mutta just nyt kaipaan sellaista arkista ja helposti lähestyttävää.

Olen koko kesän ja syksyn säästänyt rahaa yhteen laukkuun, jonka olisin nyt voinut ostaa. Mies kuitenkin kertoi ostavansa sen minulle, jos pääsisi uuteen työpaikkaan, johon oli hakenut. En laittanut vastaan! :) No hän aloitti uudessa työssä jonkin aikaa sitten ja minulle jäikin tilille rahaa vähän ylimääräiseen hömpöttelyyn. (Laukusta joskus myöhemmin kun ollaan se minulle hankittu.) Osan rahasta ajattelin laittaa kyllä ihan rahastoon, mutta halusin vähän monipuolistaa meikkipussin sisältöä.

Minulla on Chanelin meikeistä ollut lähinnä huulipunia. On irtopuuteri, yksi luomiväripaletti ja kulmakynä on myös joskus ollut, mutta hukkasin sen. Epäilen esikoisen heittäneen sen vessan roskikseen kun oli jossain vaiheessa aina työntelemässä sormia huulipuniin ja piirtelemässä rajauskynillä lavuaariin kun silmä vältti.


Olen kuullut paljon hyvää merkin meikkivoiteista, joten laitoin sellaisen tilaukseen. Meikinalustusvoiteesta en tiennyt mitään, mutta ajattelinpa kokeilla sitäkin. Kulmakynän jo tosiaan tiesin hyväksi ja vaalein sävy on minulle just sopiva. Olen kovasti kaivannut voidemaista poskipunaa taas meikkilaukkuun, joten sellaisenkin tilasin. Voidemaiset poskipunat ovat aika riittoisia, joten minulla on tahtonut aina mennä ne vanhoiksi ennen kuin olen ehtinyt käyttää ne loppuun. No tällä hetkellä minulla on vain kaksi poskipunaa tämän uuden lisäksi, joten toivottavasti tämä tulee kulutettua loppuun asti. Jotain näytteitä sain myös mukaan.

En ole vielä ehtinyt kokeilla mitään. Eilen illalla olin niin väsynyt, että nukahdin meikit kasvoilla sohvalle. Aamulla mies totesi, että sullahan on tähän päivään meikit valmiina, ei ole mennyt miksikään. Miehet.. :D

xo

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig