Nurseryn metsästystä

Alkuviikkoon on mahtunut maanantain leikkitreffit meillä ja tiistain lääkärireissu. Tänään kävimme tutustumassa yhteen nurseryyn, jonka pre-school ryhmässä meidän esikoisemme olisi mahdollista aloittaa. Käytiin tutustumisen jälkeen pitkästä aikaa Mäkissä syömässä ja nyt kuopus nukkuu toivottavasti vielä tunnin päikkäreitä. Mennään vielä ainakin yksi nursery katsomaan ennen lopullista päätöstä. Tuo vaikutti tosi hyvältä muuten, mutta sen rakennuksessa on vielä julkisivuremppa menossa (ilmeisesti lopuillaan) ja suurissa huoneissa kaikui jonkin verran, mikä voi pidemmän päälle olla lapselle stressaavaa. Tai ehkä siihen tottuu. No katsellaan..

Ja nyt haluaisin leipoa pullaa. Katsotaan, onko kaapissa kaikki ainekset valmiina.

Nappasin muutaman kuvan myös tämän syksyn lempimekostani, joka on ollut päällä.. no lähes aina kun se vain on puhtaana. Älkää välittäkö peikkotukasta! Makoilen aina esikoisen sängyssä laittaessani kuopusta päikkäreille ja aamun kampaus menee yleensä siinä.


Mekko on New Lookin ja heidän nettisivuiltaan se ainakin vielä löytyy. En osaa sanoa toimittavatko Suomeen. Ostin mekon loppukesästä jossain mielenhäiriössä yhdessä vihreän trikoopuseron kanssa. En yleensä koskaan osta vihreää, koska en ole ajatellut värin minulle sopivan. Mutta siis super mukava, imarteleva malli, kestää hyvin pesua ja sopii aika lailla mihin vain. Ja pitkät hihat on ehdoton plussa. Käytän Zaran ylipolvensaappaiden, Allsaintsin maihareiden ja myös noiden Hunterin kumppareiden kanssa.


Taidan jatkaa esikoisen kanssa pallosotaa ennen pullaprojektia. Mukavaa keskiviikkoa! xo

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig