Loiskis läiskis lätäköissä

Hupsista.. niin ne kuukaudet vierähtävät! Mennyt kesä oli ihana. Pitkä ja lämmin. Päivät vietettiin puistoissa ja lounaat syötiin lähes joka päivä ulkona.

Aikaa ei ole tullut elämään lisää, päin vastoin. Mun omaa aikaa on iltaisin ne hetket, jotka lasten nukkumaan menon jälkeen jaksan hereillä sinnitellä. Kahden touhukkaan pikkupojan kanssa riittää tohinaa. Vaikka kirjoitella tänne ehtisinkin, kuvia en oikein ole muistanut ottaa. Ja mitäpä on blogi ilman kuvia. No ajattelin laskea rimaa ja julkaista välillä kännykkäkuvia, kun kovasti blogia olen kaivannut.

Tänään me vietetään kotipäivää. Ohjelmaan kuuluu junaradalla leikkimistä (meillä nyt "se" juttu), ehkä vähän siivoamista ja toivottavasti ehditään leipoa. Kun kesällä ei varmasti olla yhtään päivää täysin sisällä jaksettu olla, olen antanut meille luvan ottaa vähän rennommin ja ulkoilla fiiliksen mukaan.. no sen säänkin. Täällä sataa paljon, mutta ei ole kait ihan niin kylmää kuin mitä Suomessa on ollut.


Laitoin muuten kerralla sadevaatetilanteen kuntoon ja tilasin Huntersilta ihanat, viininpunaiset kumisaappaat (niitä saa nyt sellaista kapeammalla varrella) ja Odd Mollyn sadetakin. Että päästään me sateellakin ulos jos vain viitsitään lähteä.


Myös nuoremmalle tilasin kengät kun sillä on yhtä äkkiä jalka kasvanut ihan hirveästi.

Täällä muuten jo keväällä ihmettelin sitä, ettei lapsia pueta kovin säänmukaisesti. Kylmällä sadeilmalla näkyy pikkutaaperoita vaunuissa sukkahousuissa ja pikkukengissä ilman mitään sadesuojaa, hanskoja tms. Välikausipukuja en ole nähnyt kenelläkään, vaan puistoissa ollaan farkuissa (tytöt usein leggareissa kylmälläkin), ehkä niissä kumppareissa, jos hyvin sattuu ja takeissa.

Tai sitten ei olla. Viime keväänä olimme joka aamu puistossa ja harvoin siellä muita näkyi, ellei sää ollut erityisen hyvä. Mulla on kyllä lapsille kurikset ja muut, mutta täytyy myöntää, että välikausipukua ollaan taidettu tänä syksynä käyttää vain pari kertaa kun ollaan lähdetty jonnekin metsään ulkoilemaan. Ehkä maalla ollaan järkevämpiä, mutta täällä Lontoossa näin.

Nuoremmainen heräsi juuri päikkäreiltä, joten me aletaan leipomispuuhiin! Mukavaa syyspäivää! xo

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig