Korttipaja ja kaikkea muuta

Viime päivien päikkäriajat ovat menneet kaikenlaisessa pikku puuhastelussa, joten blogi on jäänyt vähän paitsiolle. Meillä on rampannut kaikenlaista remonttimiestä, jouluvalmistelut ovat vieneet oman aikansa ja jouluperinteitä kunnioittaen olen koonnut 1000 palan palapelin. Meillä on muuten jo kuusikin pystyssä, tähti vain puuttuu. Laitettiin se vähän aikaiseen kun lähdetään sinne Suomeen jouluksi ja tullaan vasta vuodenvaihteessa takaisin. Ehditään näin siitä jonkin aikaa nauttia.

Kampaajallakin kävin. Aika lailla sama setti tehtiin, mitä ennenkin. Nyt vain leikattiin aika paljon, vajaa 10cm ja hiuksiin laitettiin tyviraitojen lisäksi sävyte. Tuli aika kiva.

Kuvassa uusi Uniqlon cashmere neule <3

Miehelle ja sukulaislapsille ollaan saatu lahjat jo hommattua. Omille lapsille ei niinkään. Meillä on aika sopivasti leluja ja ollaan hankittu hyvät setit legoja ja Brion junarataa, jotka ovat meillä ne leikityimmät lelut. Myös taidetarvikkeet, muovailuvahat ja kineettiset hiekat on lasten suosikkeja ja niitä ostetaan aina kun tarvitaan. Suomesta hankitaan sitten lahjaksi taas kirjoja ja Oppi ja Ilo juttuja.

Tilasin itsellenikin ihanan lahjan - kunnon pastelliliitusetin ja paperit, joista olen jo pitkään haaveillut. Pienimuotoinen joulukorttipaja oli tänään pystyssä. Liiduilla on ihanan helppoa ja hauskaa työskennellä, vaikken pitkään aikaan ole mitään järkevää piirrellytkään ja kädenjälki tuntuu tosi tönköltä. Lasten kanssa autojen ja dinosaurusten piirtelyä en nyt laske tähän mukaan.


Tilasin myös eilen ensimmäiset äitiysvaatteet Asosilta kun farkut ovat jo alkaneet vyötäröltä kiristämään. Tänään pitäisi tulla - next day delivery on ihan luksusta! Kivoimmat äitiysvaatteet (ja imetys) olen täältä löytänyt juuri nettikaupoista; Asosilta, Seraphinelta ja Shopbopilta. Shopbopilla oli tosi kivoja farkkuja - tilaan sieltä, jos Asosilta tulleet eivät ole hyviä. Ovat siis vähän kalliimpia, mutta sellaisilta merkeiltä (esim. 7 for all mankind), joita olen muutenkin käyttänyt. Seraphinelta ajattelin tilata sitten jotain keväällä loppuraskauteen ja imetykseen sopivaa vähän myöhemmin.

Aiemmin olen muuten tilannut äitiysvaatteet H&M:ltä. Nyt en löytänyt sieltä juuri mitään kivaa. Onkohan täällä valikoimat huonommat, vai sattuiko vain huono mallisto kohdalle. No mutta tilauksesta lisää myöhemmin.

Mukavaa torstaita! Niin se vaan tämäkin viikko nopeasti hurahti. :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig