New beginnings

Hämmentyneenä katselin tyhjää kotia. Taloa, jossa viivyimme vain puolitoista vuotta, mutta tuohon aikaan tuntui mahtuneen koko elämä. Viimeiset siivoukset ja valokuvat. Hei hei koti. Lentokentälle pääsy ei sujunutkaan ongelmitta - ainahan muutokseen joki pieni takaisku tarvitaan. Jouduimme pyytämään, kiristämään, uhkailemaan ja anelemaan, että saimme taksin. Pikkukunnan ongelmia..

Kaikki tapahtui niin äkkiä. Kontrasti tuntui niin valtavalta vauvavuoden hiljaiseloon. Mieheni uusi työpaikka, talon myynti, tavaroiden pakkaus ja lähtö. Mieli ja keho ei pysynyt perässä. Sairastelinkin muuton jälkeen kaksi ensimmäistä viikkoa ihan kunnolla.

Uusi alku, uusi elämä. Jos et oikein päässyt mukaan ensimmäiseen kappaleeseen, et ole varmaankaan aiemmin blogissani vieraillut. Hei, olen Kati. Kahden pikkumiehen äiti, yhden suuremman vaimo ja koiramme emäntä. Perheemme taival alkoi Helsingistä, meren ääreltä kaksiosta mieheni ja minun mentyä naimisiin. Meren rannalta muutimme suureen omakotitaloon pieneen kehyskuntaan, kun perheemme oli kasvanut koiralla, esikoisellamme ja vauvalla. Maaseudun rauhassa vauvasta kasvoi taapero ja esikoisesta reipas pieni poika. Viime kuussa pakkasimme tavarat konttiin ja muutimme Lontooseen. Kohti uusia seikkailuita.

Pojat uudessa kodissa, ensimmäistä kertaa omassa huoneessaan.

Suljin blogini joksikin aikaa kun en kaiken kiireen keskellä ehtinyt tänne kirjoitella. Nyt elättelen toivoa, että saan taas hieman aikaa tällekin harrastukselle. Selailin blogin arkistoja ja sieltä löytyy postauksia vuodesta 2008 saakka. Opiskelijatytön arki tuntuu juuri nyt aika kaukaiselta. Ajattelin, että nyt oli hyvä hetki laittaa arkistot kiinni ja aloittaa puhtaalta pöydältä, uusin postauksin. Entiseen verrattuna varmaankin hieman enemmän perhe-elämää ja tietysti uuden kotimaan ihmettelyä. Mukana kuitenkin myös vanhat jutut, muoti, kauneus ja koti.

Kivaa olla taas täällä!

1 kommentti

  1. Hello, just wanted to tell you, I liked this article.
    It was helpful. Keep on posting!

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig