Summer Favourites 2017 - YSL Touche Éclat

Kolmekymmentä vuotta täytettyäni huomasin, miten aloin kaipaamaan meikkivoiteeltani jotain muutakin kuin peittävyyttä ja pysyvyyttä. Ihoni on aina ollut aika normaali, välillä kuivuuteen taipuvainen, joten siinä mielessä olen meikkipohjan teossa päässyt kohtuullisen helpolla. Haluan luonnollisen lopputuloksen, kevyen koostumuksen, mutta kuitenkin jonkin verran enemmän peittävyyttä, kuin mitä vaikkapa sävytetyt päivävoiteet antavat.


Minun lempimeikkivoiteeni arkikäytössä on edelleen Lancomen Teint Miracle, mutta YSL tulee perässä hyvänä kakkosena. Lancomen YSL päihittää silloin, kun haluan meikkivoiteeltani viimeistellympää pintaa, joka ehkä näyttää hieman meikatummalta, mutta häivyttää enemmän ihohuokosia ja muita ihon pieniä virheitä.


Kestävyydeltään nämä kaksi tuntuvat olevan aika samaa luokkaa. Jonkin verran ne päivän myötä kasvoilta kuluvat, mutta ihan kauniisti. Lancome levittyy mielestäni helpommin, YSL vaatii hieman enemmän työtä levityksessä. Olen käyttänyt näin kesällä meikkivoiteen päällä Chanelin irtopuuteria, sillä kasvojeni keskiosa tuntuu sitä tarvitsevan rasvoittuessaan. YSL:n meikkivoiteen pinta on hieman mattaisempi kuin Lancomen, joten kesämeikkivoiteena tämä on ollut käytössäni erinomainen. Kovin rasvoittuvalle iholle tämä ei ehkä kuitenkaan ole paras vaihtoehto, jos pysyvyyttä tavoitellaan. Talvella palaan todennäköisesti taas Lancomeen, ellen päädy kokeilemaan taas täysin jotain muuta.

Kaunis, kätevä pumppupullo tuo myös pisteet kotiin. Suosittelen kokeilemaan, jos haluat ihoa täydellistävän, miellyttävän koostumuksen ja ihosi on normaali tai pintakuiva, eikä hinta liikaa päätä huimaa.

xo

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig