Back to work - mieheni tyyli

Yhteistyössä Trendhim.fi


Lukijani esitti minulle taannoin toivomuksen esitellä mieheni tyyliä. Vaikka kesää on vielä tovi jäljellä, alkaa työhön paluu meilläkin kolkutella jo kulman takana, yhdessä syysmallistojen ensimmäisten tuotteiden. Ennen uusien hankintojen tekoa onkin hauskaa katsoa syksyn catwalk trendejä ja niiden heijastumista kuluttajamallistoihin. Mieheni tyyli on jossain smart casualin ja business casualin tienoilla. Työhön kuuluu asiakastapaamisia, joihin pukeutumisen täytyy soveltua.

Hienointa mitä miesten muodissa tapahtuu juuri nyt, on mielestäni valikoiman laajeneminen. Ei siitä ole kauankaan kun yritimme etsiä miehelleni kenkiä ja jokaisessa kaupassa vastaan tulivat vain ne samat merkit ja mallit. Nyt valikoimaa laajentaa erityisesti nettikaupat, joista osa jopa profiloituu täysin miesten vaatteisiin ja asusteisiin. Upeaa!

Punottu nahkavyö  -  Nahkalaukku

Syksyn mallistoista värien monotonisuus nousi vahvasti esiin. Parhaimmillaan olivat asut, jotka yhdistelivät luonnonläheisen beigen tai hieman enemmän luonnetta omaavan kamelin sävyjä. Erityisesti jälkimmäinen tuntuu olevan miesten muodissa juuri nyt kovasti pinnalla. Yksivärisyys luo rauhoittavan, miellyttävän ja tyylikkään tunteen asuun. Luonnetta yksiväriseen pukeutumiseen milteipä täytyy tuoda asusteiden muodossa, jottei kokonaisuus luiskahda tylsän puolelle. Laadukas kello, nahkalaukku ja -vyö ovat meidänkin ostoslistalla tänä syksynä.

Nahkakassi  -  Nahkavyö  -  Solmio & Solmioneula  -  Kello

Mielenkiintoinen väri löytyy Pantonen tämän syksyn värikartasta, nimeltään Tawny Port. Tuollainen kaunis punaviinin sävy yhdistyy loistavasti muuhun syksyn väripalettiin, mustan kanssa se suorastaan hehkuu. Leikkisemmät rusetit näyttää mallistojen perusteella syrjäyttävän vaihteeksi solmiot, joissa väriä voi halutessaan helposti asuun tuoda. Mieheni ei ole suuri mustan ystävä, joten tämä kaunis sävy on osana hänen vaatekaappiaan neuleen muodossa, jonka alle puetaan kuosillinen kauluspaita. Vaikkei musta meidän kummankaan suosikki ole, olemme kovasti ihastuneet nahkarannekkeisiin kelloihin mustalla kellotaululla. Trendit ovatkin mielestäni parhaimmillaan tyylissä pieninä ripauksina - omaan tyyliin sovitettuina.

Nahkainen läppärilaukku  -  Taskuliina  -  Kello

Jos kamelin sävyinen asu tuntuu kokonaisuudessa hurjalta, yhdistä sävyä siniseen (esimerkiksi farkkuun) tai mustaan. Kameli on muuten siitä mielenkiintoinen väri, että se sopii lähes kaikille. Kamelinsävyinen takki ei koskaan mene pois muodista ja konjakin sävyä hieman kellertävämmät nahka-asusteet ovat varma keino päivittää tyyli. Sävyn retro vivahteet tuntuvat taas tuoreelta.

Tällaisen muistilistan kanssa me lähdemme päivittämään työvaatekaappia. Postaukseni upeat kuvat ja laadukkaat asusteet ovat muuten trendhim.fi verkkokaupasta, jonka kanssa tämä postaus on toteutettu.  Heiltä löytyy miesten asusteita ja koruja myös hieman rennompaan tyyliin, joten kannattaa käydä tutustumassa, vaikka nämä mieheni tyylin mukaan valitut tuotteet eivät ihan kolahtaisikaan!

Mukavaa loppuviikkoa!
xo

2 kommenttia

  1. Tuo punottunahkavyö on kyllä hieno ja tyylikäs. Nahkainen läppärilaukku on seuraavaksi hankinnan kohteena, joten postauksesi sattui sopivasti silmään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo vyö on täydellinen, jos haluaa pienillä yksityiskohdilla tuoda mielenkiintoa asuun. Hienoa ja kiva kun löytyi inspiraatiota! Kiitos käynnistä ;)

      Poista

Professional Blog Designs by pipdig