Summer favourites 2017 - toffeen tuoksuinen kuorinta

Kesän pitkät, paahtavat hellepäivät tuntuvat juuri nyt olevan jossain hyvin kaukana. Ulkona sataa vettä kaatamalla ja puut taipuvat tuulen tuiverruksessa. Kyllä se kuitenkin vielä sieltä tulee! Kesäkuu on jo täällä..

Kesäkuntoon en ole tänä vuonna edes yrittänyt päästä, mutta jalat ja hiukset olen hoidattanut jo kesäkuntoon. Myös vaatekaappi on saanut täydennystä. Monet teistä tietävätkin, että viimeiset kolme vuotta olen ollut raskaana, synnyttänyt ja imettänyt (2 lasta pienellä ikäerolla), joten ostoksille on nyt ollut ihan todellista tarvetta.

Paljon olen jo löytänyt suosikkeja tämän kesän varalle. Kerron teille ainakin kosmetiikka, ihonhoito ja vaatelöydöistäni. Olen mm. löytänyt uuden vahvan haastajan Lancômen Teint Miracle meikkivoiteelle.

Millainen kesäihon tulisi olla? Minä unelmoin pehmeästä ja sileästä, ehkä hieman päivettyneestä ihosta, joka voi hyvin. Ihon, jota vasten kevyet kesämekot hulmuavat kuumia päiviä raikastavassa tuulenvireessä. Sain testiin Ziajan uuden Cupuacu -tuotesarjan, josta haluan erityisesti nostaa esiin herkullisen toffeelta tuoksuvan sokerikuorinnan.


Ziajasta tulee ainakin minulla mieleen vuohenmaitoa sisältävä ihonhoitosarja, joka on ollut "testattavien listallani" jo jonkin aikaa. Tuotemerkkiin tarkemmin tutustuttuani opin, että Ziaja on puolalainen perheyritys, joka pyrkii tekemään laadukkaita, luonnollisia ja edullisia ihonhoitotuotteita.  Niitä ei testata eläimillä ja tuotteiden teho on tutkittu kliinisesti. Tuotteet siis pohjautuvat luonnosta tuleviin raaka-aineisiin, kuten vaikkapa juuri vuohenmaitoon, tai tässä tapauksessa cucuapuvoihin.


Itseäni tässä kuorinnassa ihastutti toffeisen tuoksun lisäksi myös tuotteen tehokkuus. En pidä sellaisesta kuorinnasta, jossa kuorivia partikkeleita on liian vähän. Tässä on sokerikiteiden lisäksi saksanpähkinän kuoriuutetta, mikä tehostaa kuorintaa ja saa sellaisen rapsakan kuorintatuntuman, mitä itse juuri kaipaan. Kuorinnan sisältämät öljyt tekevät tuotteen miellyttäväksi levittää. Luonnolliset öljyt tuntuvat iholla kuorinnan jälkeenkin - vartalon iho on pehmeä ja kimmoisa, eikä kuorinnan jälkeen tule välitöntä tarvetta levittää kosteusvoidetta.Kuorintaa suosittelen erityisesti itseruskettavien kaveriksi, mutta toki myös muille pehmeää ja kosteutettua kesäihoa kaipaaville.

Toffeen tuoksuisiin tunnelmiin, kuumista kesäpäivistä unelmoimaan..

xo

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig