Spring uniform

Auringonsäteet alkavat herätellä tätäkin bloggaajaa talvihorroksesta. Ikävä blogin pariin on ollut kova, mutta kaksi vilkasta pikkuista, reilu parisataaneliöinen talo kaikkine töineen ja talven jälkeen vilkastunut seuraelämä ovat vieneet lähes kaiken ajan ja energian. Kun tauko kirjoittamisesta pitkittyy, kasvaa myös kynnys bloggauksen aloittamiseen uudelleen - mikään ei tunnu riittävän suurelta, tärkeältä ja merkitykselliseltä blogiin kirjattavaksi. Tai ehkäpä ne suuret asiat tässä elämänvaiheessa tuntuvat vain liian yksityisiltä.


Jotta tämä bloggaustauko saadaan taas selätettyä, kaivelin koneen kuvatulvasta muutaman otoksen, jotta voin tehdä tikusta asiaa. Kuvissa nimittäin näkyy se toinen uniformu, jota tämän kevään ilmat ovat vaatineet. (Ensimmäinen on kevyttoppapuku - välttämättömyys lasten kanssa ulkona päivittäin, säässä kuin säässä, telmimisessä.)


Kuvassa muuten ollaan matkalla Saara Aallon konserttiin Hartwall Areenalle. En ole siellä aiemmin muuta ollut katsomassa kuin Art on Ice näytöksen.

No toivotaan, että villakangastakin voi alkaa jo pakata kellariin, mutta asutiedot tässä kuitenkin, jos jotakuta jää mietityttämään:

Takki - Mango
Housut - Vila
Kengät - Guess
Laukku - Rebecca Minkoff
Myssy - Balmuir
Huivi - By Malene Birger
Silmälasit - Burberry


xo

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig