Sweet dreams with La Perla

Rakettien paukkuessa, uuden vuoden vaihtuessa en tehnyt lupauksia. Olin nimittäin nukkumassa. Kuopuksen unikoulu oli juuri takana ja lupaus paremmista yöunista ihan nurkan takana.


Vaikken siis mitään varsinaisia uudenvuodenlupauksia tehnytkään, olen vuoden muutaman ensimmäisen viikon aikana miettinyt tälle vuodelle jotain tavoitteita ja haaveita.

Haaveista tekoihin - olen jo kaksi pitkäaikaista haavetta ehtinyt toteuttaakin. Tai no, toisen kohdalla voidaan puhua ennemminkin aloittamisesta. Nyt haluan esitellä teille sen materialistisemman haaveeni toteutumisen.


Jos minulla olisi varaa, käyttäisin vain ja ainoastaan La Perlan alusasuja. Reilun kahden vuoden heikkojen yöunien myötä unen arvostus on noussut aivan toisiin ulottuvuuteen ja päätin nyt satsata unen laatuun merkin yöasun muodossa.

La Perla tekee muun aluspukeutumisen rinnalla laadukkaita ja klassissia, 100% silkkiä olevia pyjamia. Ne maksavat hunajaa, mutta ovat joka pennin arvoisia. Palelevana arvostan yöasussa talvella pitkiä lahkeita ja hihoja, joten kauniiden yömekkojen sijaan käperryn tätä nykyä höyhenen kevyeen silkkipyjamaan.


Totuuden nimissä sanottakoon, että ei ne yöunet vieläkään loistavat ole. Pikkuinen on alkanut tekemään hampaita ja sekös välillä itkettää. Mutta ehdottomasti parempaan ollaan menossa. Haave paremmista yöunista on ottanut monellakin tapaa aimo harppauksen eteenpäin.

Quality over quantity. Siinäpä ajatus, jota yritän tänä vuonna pitää mielessä kaikenlaisia hankintoja tehdessä.

Ihanaa uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig