Fall essentials 2016 / Part 2

Pari päivää olen nauttinut täydellisestä syksystä. Aamuisen takkatulen lämmöstä olemme lasten kanssa villasukissa tassutelleet keskipäivän suurista ikkunoistamme tulviviin auringonsäteisiin.

No kovin seesteisiä eivät nämä päivät kuitenkaan ole olleet. Olen saanut autokoulun teoriatunnit purkkiin ja ajanut nyt muutaan ajotunninkin. Iloa arkeen on tuonut pikkuiset vieraat vanhempineen, joita ollaan saatu kotiimme lähes joka päivä. Menoa ja meininkiä on riittänyt.


Tänä syksynä vaatekaappiin on sujahtanut muutama uusi neule. Uusimpana niistä tämä Mangon pehmoinen ihanuus, jonka mies oli napannut minulle tuliaisiksi käytyään parturissa. Onkos minulla ihana mies, vai mitä?! Hullujen Päivien tilauksessa päivitettiin myös miehen neulevarastoa. Joskohan kohta saisimme aikaan sen "miehen tyyli" postauksen, joka meiltä on tänne blogiin toivottu. Jotain kivaa Hullareilta löytyi myös minulle ja kotiinkin. Niistä joskus myöhemmin.


Hassua muuten, etten olisi varmaan itse osannut tällaista lempeää kaurapuuron väriä itselleni ostaa, mutta päälle vedettyäni huomasin, miten täydellisesti se minulle sopii. Joskus on ihan hyvä saada ulkopuolista silmää omaan tyyliin.

Paksu, pehmeä materiaali, juuri sopiva pystykaulus, rento istuvuus ja taskut. Mitäpä muuta sitä syysneuleelta voisi odottaa. No, materiaali ei ole villaa, mutta annettakoon se nyt tällä kertaa anteeksi.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig