It's all about the base

Täytyy nyt ihan heti alkuun tunnustaa. En tällä hetkellä käytä päivittäin meikkiä. Kait se on sitten totta, mitä kotiäideistä sanotaan. Verkkareissa täällä pääosin heilutaan, hiukset ponnarilla ja ilman meikkiä. Ajattelen kyllä, että tämä on vain lyhyt vaihe - kun molemmat lapset ovat vielä niin pieniä ja suuri talokin vie vapaa-ajanviettoon liittyvät ongelmat tehokkaasti.

Mutta nykyään kun murunen aikaa jää meikin tekoon, täytyy tuotteiden olla just eikä melkein. Laadukkaita ja helppoja käyttää. Toisaalta taas kosmetiikan määrä on vähentynyt radikaalisti. Kun minulla aikaisemmin oli pieni kaapisto kosmetiikalle, mahtuu nyt kaikki käyttämäni meikit ja siveltimet pariin Mujin säilytyslaatikkoon.


Meikkipohjaltani kaipaan keskivahvaa peittoa, luonnollisuutta, keveyttä ja kestävyyttä. Luottotuotteitani ovat tämän kesän olleet Lancômen Teint Miracle meikkivoide ja Chanelin Poudre Universelle Libre irtopuuteri.

Meikkivoide levittyy kauniisti oikeastaan millä siveltimellä tahansa. Sormin en ole lähtenyt sitä levittämään juoksevan koostumuksen vuoksi. Yleensä käytän Real Techniquesin meikkivoidesivellintä, koska sillä saa pohjan tehtyä erittäin nopeasti ja helposti. Teint miraclen vahvuus on nimenomaan luonnollinen lopputulos, jossa ihan hienoinen määrä kuulautta yhdistyy mukavaan peittävyyteen. Kannattaa tosin huomioida, että ihoni on juuri nyt normaali, ilman sen kummempia ongelmia. Jos ei valvomisen aiheuttamia tummia silmänympäryksiä lasketa ja niiden peittämiseen tarvitaan järeämpiä aseita kuin tämä meikkivoide.


No, Chanelin puuteri puolestaan on "vain" ihan hyvä. Myyjän mukaan sen kilohinta on edullisempi kuin vaikkapa Lumenen irtopuuterin. No en alkanut laskemaan, mutta purkkihan on siis iso. Puuteri kiinnittää meikin moitteetta, eikä jää rumasti iholle näkyviin, vaan on tarpeeksi hienojakoinen koostumukseltaan. Mitään ihmeitä se ei kuitenkaan tee, eli vaikkapa blurraavia ominaisuuksia ei tästä puuterista löydy.


Molemmat näistä tuotteista sopivat täydellisesti kotiäidin tarpeisiin. Ne voi sutaista kasvoille nopeasti ja sen kummempia ajattelematta. Aamulla tehty pohja näyttää illallakin vielä ihan kivalta, joten enköhän ihan turvallisesti voi suositella näitä kaikille muillekin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig