Fall essentials 2016 / part 1

Kauniit ruskan sävyt, syyssateet, pimeät illat ja kuulaan kauniit päivät. Niissäpä inspiraatiota tämän syksyn pukeutumiseen. Kuten jo aiemmin mainitsin, olen hyvillä mielin tehnyt nyt taas vaateostoksia, kun vartalo on jotakuinkin normalisoitunut raskaudesta ja synnytyksestä. Ajattelinkin esitellä täällä blogin puolella syksyn suosikkeja kosmetiikan ja pukeutumisen puolelta.

Olen jo muistaakseni pari vuotta sitten etsiskellyt syksyksi viininpunaista nahka/keinonahka alaosaa. Tuolloin etsinnässä olivat housut, joita en koskaan löytänyt. Tänä syksynä minulla oli harkinnassa kaksi viininpunaista hametta. Toinen oli MAX&co. merkin A-linjainen, lyhyt nahkahame ja toinen Patrizia Pepen keinonahkainen kynähame pitsihelmalla. Päädyin loppujen lopuksi jälkimmäiseen, koska epäilin sen sopivan paremmin vaatekaappiini.Yhdisteltävyys on minulle todella tärkeää kun ostan uusia vaatteita. Uuden tulokkaan tulisi solahtaa olemassa olevaan vaatekaappiin luontevasti, luomatta uusia tarpeita.

Vaikka tämänkin hameen voisi ensin ajatella olevan hieman vaikea yhdisteltävä, on tilanne oikeastaan aivan päinvastainen. Tämän hameen kanssa menee miltei mitkä tahansa neutraalin väriset neuleet ja miksei myös ihan perus t-paidat tai paitapuserotkin.


Yllä olevassa kuvassa näettekin, että itselleni luontevan, neutraalin väripaletin rinnalle olen esittelemässä tänä syksynä mustaa (en ole ollut epäsuomalaiseen tapaan kovin suuri mustan ystävä), sekä pienissä määrin viininpunaista ja vihreää.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig