breath, sleep, eat, repeat

Pienten varpaiden töminää. Yhden karvaotuksen tassutusta. Auringon pilkahduksia pilvien raosta. Niistä on meidän perjantai tehty. Kovasti yritän taas suurten mullistusten jälkeen löytää rentoutta ja väljyyttä arkeen, palaamista arjen rutiineihin. Suorittaminen kun tahtoo jäädä helposti päälle.


Tänään toimitettiin viimeiset huonekalut, joita tällä erää olemme hankkineet. Jotain pientä täytyy vielä ostaa, kuten lipasto eteiseen, penkki kylppäriin ja sohvatuoli yläkerran aulaan. Mutta kaikki suuremmat palaset sisustukseen ovat saapuneet. Muutaman huonekalun lisäksi täytyy pikkuhiljaa kerätä ne asiat, mitkä saavat kodin tuntumaan kodilta - peilit, tekstiilit, matot, taide jne.


Ihan ilman projekteja en täysin toki osaa olla. Kuun vaihteessa olevat ristiäiset vaativat omat valmistelunsa. Sen jälkeen tuleekin aika jännittävä haaste eteen - aion nyt vihdoin ja viimein, kolmikymppisenä, ajaa ajokortin! Huhhuh. Jännittää ihan älyttömästi, mutta se tulee helpottamaan meidän arkea huomattavasti, joten pelonsekaisella innostuksella tähän haasteeseen vastaan.

Muutama sananen oli tarkoitus kirjoitella viime viikonloppuna juhlituista syntymäpäivistäni, mutta jääköön se myöhempään. Ihanaa viikonloppua kaikille!

xo

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig