Uuteen kotiin

Elokuu on aluillaan, kuukausi on vierähtänyt niin nopeasti pikkuista hoidellen. Poika on kasvanut mukavaan tahtiin ja arki alkaa jollain tavalla ottaa muotoaan, muuttuakseen taas hetken kuluttua. Sellaista on lapsiperheen arki.

Meidän kesämme on ollut yhtä suurta mullistusta, eikä muutokset loppuneet vauvan tuloon. Kesäkuussa saimme asuntomme myytyä ja laitoimme vielä kerran tarjouksen unelmatalostamme, josta aiemmin jo olemme muutamaan kertaan tarjouksia tehneet. Tarjouksemme meni kuin menikin läpi, kauppakirjat on tehty, talo on meidän ja hallintaoikeus siirtyy tämän kuun puolessa välissä, jolloin pääsemme muuttamaan.

Yht'äkkiä edessä onkin ollut aivan uudenlainen projekti. Nimittäin miten täyttää reilusti yli sata lisäneliötä, jotka uuden talon myötä käyttöömme saamme. Nykyisen asunnon huonekalut sänkyjä lukuunottamatta menevät pääosin kellarikerrokseen, jonka ajattelimme antaa vieraiden käyttöön. Osa vanhoista kalusteista laitetaan kyllä ihan pois. Keittiöön ja olkkariin tulee täysin uudet huonekalut. Myös miehen työhuone ja lastenhuone tulevat tarvitsemaan kaikenlaista.


Lähes kaikki nyt jo hankkimamme huonekalut ovat tilaustuotteita ja saapuvat joskus syyskuun alussa, kun kesälomatkin ilmeisesti vaikuttavat toimitusaikoihin. Syyskuussa kirjoittelen varmasti tännekin sisustusjuttuja. Kuvassa ensimmäinen hankintani uuteen kotiin - Tapio Wirkkalan Rosenthalille suunnittelema paperipussia jäljittelevä maljakko.

xo

1 kommentti

  1. Onnea uuden kodin hankinnasta. Mukavaahan se on niitä huonekaluja hankkia.
    Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig