Real Techniques - Core Collection

Raskauden viimeistä kolmannesta täällä porskutetaan, mikä tarkoittaa osaltani kevät/kesä 2016 sesongin väliin jäämistä, mitä tulee muotiin ja vaatteisiin. Kun uusi tulokas on poika, ei lasten vaatteitakaan ole tarvinnut hankkia - olen säilyttänyt kaiken, mitä esikoiselle on hankittu. Ainoa suurempi must have ostos tulee olemaan tuplavaunut, joista kirjoittelen myöhemmin.

Olenkin keskittynyt päivittämään kosmetiikka ja ihonhoitotuotteitani nyt kun vaateostokset eivät ole ajankohtaisia. Minulla on ollut listalla useita eri tuotteita ja merkkejä, joita olen halunnut kokeilla ja nyt siihen on ollut oiva tilaisuus.

Minulla on perusvarasto hyviä meikkisiveltimiä, mutta olen halunnut kokoelmaa hieman kasvattaa ajanpuutteen (ei jaksaisi koko ajan olla siveltimiä pesemässä) ja kokeilunhalun vuoksi. Zoevan ja Real Techniquesin siveltimet ovat olleet hankintalistalla jo jonkin aikaa ja helpomman saatavuuden vuoksi päätin jälkimmäisiä ensiksi kokeilla.


Tähän Core Collectioniin kuuluu neljä sivellintä: contour brush, pointed foundation brush, detailer brush ja buffing brush. Näistä neljästä olen ollut erityisen ihastunut kahteen vasemmanpuoleiseen, eli contour brushiin ja pointed foundation brushiin. Kaksi oikeanpuolimmaista ovat puolestaan jääneet kaappiin, vaikkeivät sinänsä mitään huonoja siveltimiä olekaan. En vain ole löytänyt niille vielä käyttötarkoitusta.

Olen itse asiassa levittänyt meikki/bb-voiteen tuolla varjostusten tekoon tarkoitetulla siveltimellä, kun taas pointed foundation brush on toiminut erinomaisesti peitevoiteen levittämisessä. Siveltimet ovat pehmeää keinokuituharjasta ja niillä saa aikaan luonnollisen meikkipohjan nopeasti ja vaivattomasti. Plussaa on myös se, että keinokuituharjas toimii hienosti haluamallani tavalla, eli pesen meikkivoidesiveltimen aina ennen käyttöä, puristan ylimääräiset vedet kasvoliinaan ja käytän sivellintä aina hieman kosteana ohuen meikkipohjan aikaansaamiseksi. 

Sivellinsetti maksaa nyt ainakin Ninjassa pari kymppiä, joten neljän siveltimen hinta-laatusuhde on mielestäni erinomainen, vaikkeivät nämä siveltimet nyt ihan sieltä luksussiveltimien kategoriasta itseään löydäkään. Pientä miinusta siveltimille tulee mielestäni rumasta ja turhasta säilytyskotelosta. Tai no, miksei se matkakoteloksi ole ihan hyväkin, mutta ruma ja halvan näköinenhän se on. Yhdessä siveltimessä oli myös yksi ylipitkä harjas, jonka jouduin leikata ja muutamalla ensimmäisellä käyttökerralla sivveltimistä lähti hieman karvoja. Nyt muutaman pesun jälkeen karvoja ei ole enää lähtenyt. Nuo nyt ovat kuitenkin tosi pieniä juttuja siihen verrattuna, että erityisesti tuo contour brush on tällä hetkellä yksi parhaimmista siveltimistäni.

Yhteenvetona voisi siis sanoa näiden olevan hyviä, laadukkaista perussiveltimiä! Suosittelen.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig