koti myyntiin

Ihanaa naistenpäivää! Meillä täällä Suomessa tulee helposti mieleen ajatus, että mitäs me tässä nyt naisia juhlitaan. Meillä on täällä kaikki niin hyvin! No naisethan ovat paitsi ihania ja juhlinnan arvoisia, kuten miehetkin, ei monessa paikassa kanssasiskoilla mene niin hyvin kuin meillä täällä. Tämän vuoden naistenpäivän teema onkin sukupuolten tasa-arvo.


Kuvan ruusukimppu ei ole minun naistenpäiväkimppuni, vaan kukkapuskia ostettiin meidän asuntomme valokuvausta varten. Kyllä, aiomme laittaa vihdoin ja viimein, lähes vuoden jahkailun jälkeen asuntomme myyntiin. Me palkkasimme ammattikuvaajan ottamaan asunnosta kunnon kuvat ja muutaman päivän siivousurakan jälkeen kuvaaja sitten tänään asuntomme ikuisti.

Kuvausta varten tavaran karsiminen on kuulemma tärkeämpää kuin varsinainen siivous - ihan perussiivous riittää, kunhan kaikki mahdollinen ylimääräinen tavara on kuvista pois. Tosin metallipinnat on kuulemma hyvä kiillottaa kunnolla. Meillä oli aluksi ajatuksena palkata siivoojat kuvausta silmällä pitäen, mutta edellisen kuultuamme päätimme siivota itse nyt ja ottaa ammattisiivoojat sitten näyttöjä varten. Meillä tietysti homma vähän paisui ja aika hampaat irvessä täällä on paikkoja puunattu viimeisen päälle. Täytyy sanoa, että lasten kanssa, raskaana taloa rakentaville ja suuria remontteja tekeville nostan hattua - hyvä jos paukut riittää tähän nykyiseen härdelliin. Mustaa valkoisella ei ole liittyen uuteen kotiin, mutta katsellaan. Kerron, kun uusi koti meille varmuudella löytyy!

Nyt aion kellahtaa hetkeksi sohvalle ja ottaa pienet torkut. Iltaruoka on jo valmista, vauva nukkuu ja mies tulee vasta tunnin, parin kuluttua kotiin. #parastajustnyt #äitionvähänväsynyt

xo

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig