Juhlintaa

Helsingin sää noudatteli pääsiäisen sanomaa täydellisesti. Synkkää, sumuista loppuviikkoa seurasi aurinkoiset, keväiset pääsiäispäivät.

Jokaiselle päivälle riitti jotain kivaa tekemistä - pikkulapsiperheessä kun yleensä riittää se yksi suurempi meno/tapahtuma per päivä, jos haluaa kaiken menevän pehmeästi. Mieheni ja poikani synttäreitä juhlittiin perjantaina, lauantaina suunnattiin Snadistadiin, sunnuntaina ravintolaan pääsiäisaterialle ja maanantaina Haltialan kotieläintilalle. Joka päivä ulkoiltiin ja nautittiin yhdessäolosta. Nyt ulkoiluun onkin tullut aivan uusia ulottuvuuksia kun B on oppinut kävelemään ja hiekkalaatikkoleikitkin kiinnostaa. Äitiä tietysti kauhistuttaa suuhun salaa välillä työnnetty hiekka ja säännöllisen epäsäännölliset muksahdukset, joista on onneksi aina selvitty pusuilla ja haleilla. Olen yrittänyt ottaa sekä hiekan syöntiin, että liikkumaan oppimiseen sellaisen rennohkon suhtautumistavan - valvon, että mitään vakavampaa ei pääse tapahtumaan, mutta annan kokeilla ja oppia itse.


Synttäriteema kietoutui löyhästi Peppa Pig (Pipsa Possu) lastenohjelman ympärille. Viirejä ja koristeita printtasin George possusta ja kakuksi miehen kanssa taiteilimme Georgen dinosauruslelun. Koristelussa mukana oli tietysti myös pääsiäisteemaa tipuineen ja pupuineen. Sankari oli oikein tyytyväinen lahjoihinsa, vaikka kakku ei maistunut - ei vielä ymmärrä pieni makean päälle.

Kaiken kaikkiaan ihana viikonloppu! Todellinen lähtölaukaus kevääseen.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig