Uusi suosikki - Lumene Bright Now Vitamin C Hyaluronic Essence

Minulla on ollut käytössä ihan perushyvät ihonhoitotuotteet Malu Wilziltä. Talvi vain vaati tänäkin vuonna veronsa ja iho tuntui kaipaavan hieman jotain ekstraa. Muutaman sosiaalisen median suosituksen innoittamana nappasin kauppareissulla koriin Lumenen hyaluronihappoa sisältävän tiivisteen.
Ongelmani liittyivät lähinnä ihon hehkun menettämiseen ja poskien pintakuivuuteen. Hyaluronitiiviste lupaa heleyttää ja silottaa ihoa. Se neuvotaan levitettävän iholle ensimmäisenä, ennen seerumia ja voidetta.


Tehotiivisteessä on miellyttävä, Lumenen Vitamin C -sarjalle tyypillinen sitrustuoksu. Olen käyttänyt tuotetta nyt aamuin illoin, neljä tippaa kasvoille ja kaksi muistaessani kaulalle. Pidän kovasti tuotteen annostelupipetistä, joka mahdollistaa juuri oikean määrän annostelun kunkin ihon tarpeiden mukaan. Tuotteen imeytymisessä menee muutama hetkinen, mutta se ei jätä iholle mitään öljyistä tunnetta.

Minun on hyvin hyvin vaikeaa keksiä tuotteesta mitään negatiivista sanottavaa. Parin kympin alapuolella olevassa hintaluokassaan tuote on ehdottomasti yksi parhaimmista. Minun iholleni se on ainakin tehnyt juuri sen, mitä tuotteelta lähdin hakemaankin. Ihoni näyttää taas kauniin kirkkaalta ja kuivuus on hävinnyt. No, tuosta silottavuudesta en nyt osaa sanoa oikein mitään.. Ehkä sillä rintamalla ei kannattane ihmeitä odottaa.

Suosittelen siis tiivistettä kaikille, joita tuoksu ei häiritse! Aion ostaa jatkossakin ja ajattelin hankkia muutaman purkin myös lahjapaketteihin tuikattavaksi.Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig