Hiukset hyvin, kaikki hyvin

Päivät vilistävät ja kevät lähestyy hurjaa vauhtia. Monellakin tapaa meidän perhe elää nyt jännittäviä aikoja.

Meidän vauva täyttää maaliskuussa vuoden. Vuoden! Kovasti opetellaan kävelemään ja askelia ilman tukea jo otetaankin. Tasapainon kanssa on vielä hieman niin ja näin, joten tämä kehitysvaihe vaatii vanhempien tarkkaavaista silmää ja jatkuvaa läsnäoloa. Pieni touhupetteri haluaisi tietysti olla koko ajan liikkeessä, eikä lattialla leikkiminen oikein kiinnosta kymmentä minuuttia pidempään. Mutta voi sitä intoa ja onnistumisen riemua!

Mahassa oleva asukki on hänkin jo alkanut osoittamaan merkkejä itsestään. Potkut tuntuvat jo hyvinkin ja maha kasvu on ottanut jonkinlaisen pyrähdyksen. Jännittää kyllä, minkälainen pallo mahasta tällä kertaa muodostuu. Sukupuolikin vauvalle selvisi rakenneultrassa - niin siinä vain kävi, että miesvalta meidän taloudessa vahvistuu. Poikahan siellä, kuten vähän aavistelinkin. Voin vain kuvitella minkälainen parivaljakko noista kahdesta piiperosta muodostuu. Huhhuh, siinä on varmasti äidillä tekemistä. Hyvässä ja pahassa.Uuden kodin etsiminen on edelleen käynnissä, siitä päivittelen heti kun jotain konkreettista on teille kertoa. Oman asunnon myyntiprosessi polkaistaneen viimeistään ensi kuussa käyntiin. Siinäpä taas hommaa näyttöjen järjestelemisineen ja muine kiemuroineen. Olen stressannut jo siivoiluista ja muista kun olemme paria välittäjää pyytäneet asuntoa katsomaan ja kilpailuttaneet heidän palveluitaan. Pitänee harkita siivoojan palkkaamista näyttöihin, niin ei nouse stressikäyrät  liian korkealle tasolle.

Oi niin, hiusten väri on vihdoin ja viimein nyt just eikä melkein. Monta epäonnista kampaamokertaa se vaatikin. Nyt jouduttiin aika paljon paikkailemaan edellisten virheitä. Prosessi vaati jo aika pitkiksi ehtineiden hiusten kunnollisen tasauksen (taas ollaan polkassa), kolme tuntia istumista ja muutaman satasen rahaa. Mutta olipa se sen arvoista. Vaaleista hiuksista on usein vaikeaa saada hyvää kuvaa valon lämpötilan muuttaessa sävyä kovasti. Tässäpä kuitenkin yksi näpsäisy, jossa parhaiten mielestäni uusi väri tulee ilmi heti värjäyksen jälkeen. Kylmää ja vaaleaa toivoin, sitä myös nyt sain:


Tuo pieni violetin vivahde hävisi ensimmäisessä pesussa. Nyt vain kasvattelemaan pituutta takaisin ja toivottavasti ei pituuksien väriin tarvitse enää juurikaan puuttua, vaan päästään värjäilemään vain tyveä tulevaisuudessa.

Sellaista meille tänne. Nyt keittelemään kahvia, jonka toivottavasti ehdin vielä juoda ennen murusen heräämistä päikkäreiltä. Ihanaa torstaita kaikille! xo

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig