February favorites

Ihanaa perjantaita ystävät! Viikonloppu on jo täällä ja kuun loppukin häämöttää. Sainkin inspiraation koota taas yhteen helmikuun suosikkejani.


H&M:n off the shoulder topin tilasin harmaana ja valkoisena. Mammamallistojen vaatteet eivät usein jaksa innostaa, mutta kivasti olisi raskausaikanakin mukavaa pukeutua. Päädyin tilaamaan H&M:n mammafarkkujen lisäksi normaalista mallistosta muutaman tuollaista ribbitrikoota olevan yläosan kun ne olivat jossain tarjouksessa. Ajattelin, että eipä haittaa vaikka ne raskauden aikana sitten venähtävät kun hinta oli alle 10€. Malli on olkapäät paljastava ja itse asiassa todella kaunis pyöristyvän vatsan kanssa. Näitä olen pitänyt aina kun ne eivät ole pesukorissa olleet.

Lumenen hyaluronitiivisteestä kirjoittelinkin edellisessä postauksessa. Se on ollut ahkerassa käytössä ja suosittelen ehdottomasti tuotetta kokeilemaan!

Olen jo vuoden ajan etsiskellyt kansiota, minne keräillä hääkuvat ja muistot. Halusin laadukkaan albumin, jonka lehdet ovat valkoista kartonkia. Halusin aukeamalle mahtuvan useamman kuvan ja kuvien lisäksi kansioon liimailen muutamia muitakin muistoja. Mm. vieraiden meille kirjoittelemia elämänohjeita ja terveisiä. Muutaman kerran olen meinannut sortua johonkin vähän sinne päin olevaan, mutta onneksi jaksoin odottaa, sillä netistä onnistuin sen täydellisen loppujen lopuksi löytämään. Walther Ti-Amo albumin tilasin Tampereen Potrettipajalta. Mitat (28,5x30) ja sivujen määrä (60) olivat meille sopivat ja muutenkin albumi näyttää laadukkaalta, joten en malta odottaa sivujen täyttämistä. Sain yhdeksi joululahjaksi kuvatulostimen, jolla aion studiokuvien kaveriksi tulostaa kuvat vihkimisestä ja hääjuhlasta.

Olen aina rakastanut mämmiä ja aloitan sen syönnin hyvissä ajoin ennen pääsiäistä. Pääsiäisen jälkeen kun sitä ei tule enää ostettua. Toista rasiaa nyt vedellään. Sokerin ja kerman kanssa se on mielestäni parasta.

Ripsipidennysten kanssa ei voi käyttää öljypohjaisia putsareita ja nyt ripsistä luovuttuani olen taas nauttinut The Body Shopin Camomile sarjan puhdistusvoista. Tuote on kuin pieni kasvohoito. Saan kasvohieronnan kun pyörittelen voiteen naamalle, puhdistuksen kun vesitilkalla tuon jälkeen tuotteen vaahdotan ja lopuksi ihanan hemmottelun kun lämpimällä, kostealla kasvopyyhkeellä tuotteen ja meikit kasvoilta pyyhkäsen.

Olen siinä mielessä tylsä tyyppi, että käytän kynsilakkoja pääosin vuodenaikojen mukaan. Talvella neutraaleja sävyjä, punaista ja tummia maan sävyjä, keväällä ja kesällä pinkkiä, korallia ja muita kirkkaan raikkaita värejä. Kikon kesäisen koralli lakka sävyssä 358 löytyy tälläkin hetkellä varpaankynsistä.

Nomination My BonBons sarjan rannekoru on ollut nyt paljon käytössä. Se on mielestäni ihana arkikoru - rannekkeen pituuden saa säädettyä juuri omalle ranteelle sopivaksi, jolloin sen päällä olon voi unohtaa (miellyttävä ominaisuus korussa). Se toimii hätätapauksessa vauvan viihdyttäjänä ja sopii kivasti lähes kaikkien asujeni kanssa.

Niin.. ja kukkasia täytyy olla keväällä kodissa! Kesällä niitä näkee ulkona riittävästi, mutta keväällä todella kaipaa jo ripausta kesän lupausta lisääntyvän valon ja pidentyvien päivien rinnalle.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig