Uusia suosikkeja blondatuille hiuksille

Olen kirjoitellut tänne useaankin otteeseen hopeashampoista. Lähes koko aikuisikäni ovat hiukseni olleet vaaleat, joten kaikenlaista on tullut kokeiltua, mitä tulee värin ylläpitoon. Vuosia on violetti shampoosuosikkini ollut Schwarzkopfin Bonacure sarjan hopeashampoo. Plussaa tuotteelle on erityisesti toimivuus tehtävässään, kohtuullinen hinta ja minua miellyttävä koostumus. Pidän koostumuksesta, joka ei ole liian paksu ja joka levittyy hiuksiin vaivattomasti.

Nyt kuitenkin johtajan paikka on vaihtunut aivan sattumalta. Kävin ennen joulua Stockmannilta ostamassa uuden shampoon ja myyjä suositteli alennuksessa Joicon hopeashampoo- ja hoitoainepakettia. Yhden tuotteen hinnalla sain molemmat. Stockmannilla shampoon hinta taisi olla parin kympin kieppeillä, mutta jos haluaa säästää, käsittääkseni netistä näitä saa halvemmalla. Minulla hopeatuotteet kestävät kuitenkin jonkin aikaa, joten sen muutaman kerran vuodessa, mitä hopeashampoon ostan, voin kyllä maksaa siitä hieman enemmänkin.

Miksi Joico sitten Schwarzkopfin päihitti? Tuote yksinkertaisesti toimii hiuksissani paremmin. Sekä ihan shampoona, että myöskin sävyä ylläpitävässä, jopa taittavassa tehtävässään. Hopeashampoota ei suositella käytettäväksi jokaisessa pesussa, kerta viikkoon riittää. Riippuen toki pesuvälistä. Vaikutusaikaa pidentämällä voi taittoa hieman lisätä. Hopeahoitsikkaa sen sijaan voi käyttää vaikka joka kerta, sillä siinä pigmenttiä on huomattavasti vähemmän kuin shampoossa. Itse hoitoaineeseen en mitenkään rakastunut. Hyvä hoitoaine sinänsä ja pidän kyllä ajatuksesta, että sekin jollain tavalla voisi väriä ylläpitää. Mutta en koe saavani siitä riittävästi lisäarvoa hintaansa nähden. Toki jos tällaisen tuotepakettitarjouksen jossain bongaan, niin mielelläni myös hoitoaineen tuolloin ostan.Toinen suosikkini on ollut KMS Californian hiuksiin jätettävä hoitosuihke, joka alkaa kohta vedellä viimeisiään. En ole edes tainnut INCI listaan vilkaista, mutta TOIMII. Tekee hiuksista ihanan kiiltävät ja helposti harjattavat. Jopa tämän minun vaalennetun kuontaloni. Hinta oli hieman suolainen, 28€ kieppeillä muistaakseni, mutta ostan varmasti uudelleenkin. Tämä on muuten sellainen kahden aineen sekoitettava versio. Tiedättehän, niinkuin jotkut putsarit ovat. Olisikonhan siis mahdollisesti jotain hoitavaa öljyäkin mukana. Kampaamosta tämän kerran mukaani nappasin.

Siinäpäs ne tärkeimmät. Hopeatuotteiden rinnalla käytän TIGIn shampoota ja hoitoainetta. Hiusöljyä satunnaisesti ja muotovaahtoa tai kuumasuojaa aina fööniä käyttäessäni. Tällä hetkellä en ole kokenut mitään hiusnaamiota tarvitsevani, sillä tuo KMS hoitosuihke on vain niin loistava.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig