January favorites

Suosikeista pitäisi puhua enemmänkin. Tuotearvosteluita on kiva tehdä, mutta mielestäni usein mielenkiintoisempaa ja hyödyllisempää on, kun bloggaajat ja vloggaajat kertovat suosikkituotteistansa. Minun tammikuuhuni kuului tällaisia.. sanotaanko vaikka lifestyle suosikeita:


Ostin itselleni Urban Decayn Naked luomiväripaletin joulukussa, mutta tuolloin sitä ei tullut käytettyä matkustelun ja sairastelun vuoksi. Nyt paletti on saanut paljon käyttöä. Ihana arkipaletti ehkä yhdellä miinuksella. Aivan varauksetonta ihailua eivät nämä luomivärit minulta saa, sillä ne varisevat hieman. Erityisesti kimaltavammat sävyt. Tämän voi toki estää kopauttamalla sivellintä ennen levitystä ja käyttämällä hyvää pohjustustuotetta. Mutta sävyvalikoima on tietysti neutraaleja luomivärejä rakastavalle täydellinen.

Exuviancen Heel Repair voide on ainut jalkavoide, joka saa talven kuivattamat kantapäät sileiksi ilman raspia. Eron näkee jo muutamassa päivässä. Sain tuotteen joskus blogin kautta, mutta purkin loppuessa investoin tuotteeseen kyllä uudelleenkin.

Nars Orgasm poskipuna on ainut tällä hetkellä omistamani poskipuna. Tein nimittäin pienen siivouksen meikkikaappiini KonMari kirjan innoittamana. Sävy sopii käsittääkseni aika monelle ja sillä saa loihdittua eloa vähän väsyneemmänkin äidin kasvoille.

Gina Tricosta noin vuosi sitten ostamani kaulakoru on päässyt oikeastaan vasta nyt kunnolla käyttöön. Kuvasta ei ehkä näe, mutta nuo pienet emaloidut kolmiot ovat sellaista nudepersikan sävyä, joka sopii kauniisti yhteen lähes minkä tahansa kaapistani löytyvät yläosan kanssa.

Appelsiinit! Ympyröiksi siivutettuna, hunajalla ja kanelilla maustettuina. Täydellisiä flunssasairastajan herkkuja.

Chanelin Rouge Coco Shine huulipuna sävyssä 477 Rêveuse on my lips but better tyyppinen puna, joka saa huulet näyttämään kauniin täyteläisiltä ja kosteilta ilman sitä huulipunamaista ulkonäköä. En osaa sitä paremmin selittää, mutta luulen, että näissä Coco Shine punissa on hieman vähemmän pigmenttiä, jolloin lopputulos on luonnollisempi. Täydellinen arkipuna.

Michael Korsin Cindy laukusta pidän koko ajan enemmän ja enemmän. Väri, koko ja ulkonäkö viehättävät tällä hetkellä todella paljon. Ehkä senkin vuoksi kun edellinen arkilaukkuni on aika tavalla tämän vastakohta - tumma, suuri ja säkkimäisempi.

Tällä hetkellä minulla on aikaa lukea lähinnä illalla ja vauvan päikkäreillä. Kovin syvällisten teosten sijaan olen lueskellut nyt kevyempää kirjallisuutta ihan senkin vuoksi, ettei minulla ole aikaa niin uppoutua lukemiseen. Keskeytys voi tulla millä hetkellä hyvänsä. KonMarista kirjoittelinkin jo aiemmin, joten ei siitä sen enempää.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig