Ajatuksia talvialesta

En ole käynyt oikein kunnolla ostoksilla pitkään aikaan. Kaikki välttämättömyydet toki ollaan haettu kaupasta tai tilattu netistä. Mutta että olisin rauhassa katsellut, ihmetellyt ja sovitellut.. Siitä on jo aikaa. Niinpä heti uuden vuoden jälkeen halusin mennä katsomaan alennusmyyntejä. Valitsin tällä kertaa kauppakeskusvaihtoehdon ihan vain sen takia, että en nyt kuitenkaan muutamaa tuntia enempää voinut shoppailuaikaa itselleni omia.

Suuntasimme kohti Jumboa lähinnä vaihtelun vuoksi. Ajattelin myös Jumbossa olevan Zaran ja Stockmannin auttavan minua kiitettävästi tilini tyhjentämisessä. Kuinkas ollakaan, koko kauppakeskuksen kierrettyäni saldona oli tasan yksi neule. Joka paikka oli täynnä ihmisiä (muutama muukin oli näemmä saanut saman idean kuin minä), kaupat ale-eriä pullollaan, hyllyt ja rekit sikin sokin.

Tulin aika pian siihen lopputulokseen, että minun on alennusmyyntien aikana parempi pysyä netissä. Vitosen akryyliretkut saavat jäädä minun puolestani kaupan hyllylle. Mielummin panostan muutamaan laadukkaampaan tuotteeseen, joissa alelappu on vain kiva bonus.

No se neule oli viime hetken epätoivo-ostos Zarasta, jonka ostin sovittamatta sillä ajatuksella, että en voi heittää paria tuntia täysin hukkaan. Neule osoittautui onneksi kotona sovitellessa todella kauniiksi ja olenkin sitä jo muutaman kerran käyttänyt. Nettialesta tilasin muutaman hieman arvokkaamman jutun, joista osa on vielä matkalla. Tämän Michael Korsin laukun tilasin Zalandosta ja piinallisen pitkän toimitusajan jälkeen se vihdoin ja viimein saapui täyttämään vajetta laukkurintamalla.


Etsiskelin jotain himpun verran pienempää, mutta kaiken oleellisen nielevää arkilaukkua. Ensin ajattelin mustaa väriä, mutta jotenkin en vielä onnistunut yhtään täydellistä löytämään. Sen sijaan Cindy laukku kauniin puuterin beigenä sulatti sydämen ihan täysin. Alennusprosentti ei ollut mikään järin suuri, mutta juuri sen verran, ettei päätöstä laukun kotiuttamisesta tarvinnut kahdesti miettiä. Muotokieli laukussa on hyvinkin klassinen, joten toivon sille pitkää käyttöikää. Toki väri on himpun verran arka, joten suojauksessa ja puhdistamisessa saa olla tarkka.

Minun laukkukokoelmani on ollut äärimmäisen minimalistinen parina viime vuotena. Hankkiuduin eroon lähes kaikista laukuistani, jättäen jäljelle vain yhden arkilaukun (Michael Kors Weston bag), yhden kesälaukun ja muutaman iltalaukun. Halusin näet monen sijaan omistaa vain muutaman, todella käyttämäni ja pitämäni yksilön. Näiden alennusmyyntien aikana laukkukokoelmani lähes tuplaantui, sillä tilasinpa itselleni myös toisen laukun, josta lisää myöhemmin..

Ihanaa maanantaita kaikille! xo

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig