Dear Santa..

Elämä alkaa täällä jo voittamaan. Oman flunssani lisäksi sairastettiin vauvan ensimmäinen flunssa, joka söi voimia sekä potilaalta, että äidiltä. Onneksi nyt kaikki voidaan hyvin ja joulun odotus voi alkaa.

Blogissani on totuttu näkemään jonkinlainen listaus toivomistani lahjoista, joten ei tehdä poikkeusta tänäkään vuonna. Tosin täytyy sanoa, että en todellakaan odota saavani näistä mitään. Ehkä tämä onkin enemmän listaus itselleni niistä asioista, joita aion tulevaisuudessa itselleni hankkia.


Kauneusmaailma on kohissut viimeisen vuoden aikana saksalaisista Zoevan siveltimistä ja itsekin kasvosivellinsetistä haaveilen. Siveltimet ovat ilmeisesti hyvälaatuisia ja kohtuuhintaisiakin.

Myös erilaiset kasvojen hierontavälineet tuntuvat olevan nyt tredikkäitä. The Body Shop on tuonut peliin oman versionsa, jota voi käyttää vaikkapa tuon kasvoöljyn parina. Iho alkaa selkeästi reagoimaan viileneviin ilmoihin, joten jotain uutta tekisi mieli kokeilla. Ehkäpä juuri näitä..

Urban Decayn tullessa Suomeen on ostoslistalleni tullut Naked2 luomiväripaletti, joka sisältää täydellisen skaalan kauniita, neutraaleja sävyjä.

Odd Molly neuletakin meinasin jo itse asiassa tilata, mutta mies lipsautti sen olevan ehkä hieman liian "mammaneule". Nyt en ole niin varma enää tuosta, mutta onneksi Helsinkiin on Odd Mollyn liike tullut, joten voin käydä neuleen siellä sovittamassa ennen lopullista tuomiota.

**

Siinäpäs ne toiveet. Suurempia toiveita löytyy myös, kuten uusi koti. Täytyy alkaa ensi vuoden alussa myymään vanhaa pois. Ajokortinkin olen näin vanhalla iällä suunnitellut ajavani. Saapa nähdä, josko nämä haaveet ensi vuonna toteutuisivat.

xo

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig