Urban Decay

Kykyä nauttia pienistä asioista vai turhamaisuuden huippu..

Eilen hihkuin ilosta kun vihdoin ja viimein pääsin Sokokseen hypistelemään Urban Decayn meikkejä. Toki olen niitä ulkomailla joskus katsonut, mutta että nyt niitä saakin meiltä täältä koti-Suomesta.

Olen vannoutunut Maybelline Fit Me peitevoiteen käyttäjä, mutta halusin aloittaa Urban Decay tuotteiden testauksen heidän Naked Skin peitevoiteestaan. Tuplahinta, tuplasti parempi? No ainakin sarjan meikkivoide on saanut huippuarvosteluja, joten peitevoiteeltakin lienee lupa odottaa suuria. Joulupukille kirjoiteltiin myös Naked 2 luomiväripaletista. Saapa nähdä, muistaako pukki.


Sunnuntai on meidän kaupunkipäivä. Vauva käy Kampissa vauvauinnissa, jonka jälkeen suuntaamme kaupunkikierrokselle ja syömään. Tällä viikolla meillä oli ihan oikea agendakin, nimittäin talvitakin etsintä miehelle. Ja löytyihän se. Kohtalaisen kivuttomasti vieläpä. Minullakin on uuden talvitakin etsintä edessä. Patrizia Pepen villakangastakki alkaa vedellä viimeisiään, joten jotain korvaavaa täytyisi löytää. Tai no, ei tuossa vanhassa takissa mitään varsinaista vikaa ole - laatu kestää - mutta olen käyttänyt sitä nyt jo kahdeksan (!!) talvea, joten pientä vaihtelua kaipaisin villakangastakkirintamalle. Sisleyltä minulla on pitkä villakangastakki, mutta se ei ole aina kovin käytännöllinen kaikkiin tilanteisiin.

Sen pidemmälti sivuraiteille lähtemättä, toivottelen mukavaa alkavaa viikkoa. Ja vielä kerran JEE UD:n meikkien rantautumiselle Suomeen!!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig