syystamineita

Voi näitä täydellisiä syyspäiviä kirpeine ilmoineen ja auringonpaisteineen. Syyshommia on täällä jo aloiteltu. Eilen vaihdoin kesän parvekekukat viikonloppuna hankkimiini kiinan katajiin. Päätin unohtaa kanervat tällä kertaa. Syysvaatteita on hankittu sekä äidille, että vauvalle. Mies tarvitsisi vielä uuden takin, jota viikonloppuna käytiinkin tuloksettomasti etsimässä.


Pikkumies alkaa olla kasvanut sen pienimmän vauvavaiheen yli, jolloin ainoa järkevä asu on body ja potkarit. Zarassa poikettiin miehen takinetsintäreissulla ja yllä oleva setti paperipussissa asteltiin liikkeestä ulos. Housuissa on ihanan pehmeä trikoovuori ja neuletakki tikkietuosineen tuli ostettua hyvään ajankohtaan. Nyt kun ilmat ovat alkaneet selkeästi viilenemään.

Minun Odd Molly tilaukseni saapui myös. Kävimmepä Helsinkiin saapuneessa liikkeessäkin sovittelemassa yksiä mielessäni kummitelleita legginssejä. No legginssit jäivät kauppaan, koska ne olivatkin hieman liian ohutta neulosta näin talveksi. Mutta tilaukseeni olen todella tyytyväinen. Sekä neuletakki, että perhospusero ovat täydellisiä.

Mukavaa tiistaita kaikille! xo

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig