Malu WIlz - hot or not?

Blogeihin on tapana kirjoitella kaunista elämää. Miltei tekisi mieleni sanoa, että kaunisteltua, mutta eihän sekään totta ole. Tänne kirjaillaan lähinnä vain ne elämän valoisat, iloiset hetket. Onnea ja iloa täälläkin, mutta mukana myös ripaus väsymystä. Joten energiaa olen säästellyt sosiaalisesta mediasta oikeaan elämään. Mutta pieniin päivitystaukoihin olettekin jo tottuneet.

Olen tässä käyttänyt kuukauden päivät uutta ihonhoitosarjaa. Ostin Malu Wiltziltä seerumin, päivävoiteen ja silmänympärysvoiteen. Halusin kokeilla jotain uutta. Jotain, mitä en ole blogin kautta saanut tai houkuttautunut hankkimaan.


Sokoksella käydessäni olen monesti vilkaissut Malu Wilzin suuntaan. Mutta koska en ole merkistä juuri mistään kuullut, ovat tuotteet jääneet hyllylle. Tuotteiden kauniit ja eleettömät pakkaukset ovat kuitenkin vetäneet puoleensa, joten päätin ottaa kissaa nyt hännästä ja laittaa itseni koekaniiniksi. Malu Wilz on saksalainen merkki, joka mainostaa itseään kauneushoitolatason ihonhoitosarjana.

Voide ja seerumi ovat molemmat Tender Rose sarjaa. Ne omaavat hennon ruusunpunaisten sävyjensä lisäksi valloittavan ruusun tuoksun. Voiteen mukana tulee myös spatula, mikä lisää tuotteeseen ripauksen ylellisyyttä. Silmänympärysvoiteen valitsin Hydro sarjasta.

Ensimmäinen sana, joka näistä kaikista tuotteista tulee mieleen on miellyttävä. Hyvänä kakkosena tulee sana kosteuttava. Minulla ei juuri tällä hetkellä mitään sen suurempia iho-ongelmia ole, joten nämä määritteet riittävät minulle vallan mainiosti. Alla hieman tarkempia ajatuksia tuotteista:

Tender Rose Cream:

+ sopii käytettäväksi aamuin, illoin
+ miellyttävä, kevyehkö koostumus
+ kosteuttaa erinomaisesti
+ soveltuu meikin alle
+ kaunis pakkaus & spatula
+/- ruusun tuoksusta joko pitää tai sitten ei
+/- suositellaan kaikille ihotyypeille, mutta erittäin rasvoittuvat/erittäin kuivaihoiset kaipaavat varmasti jotain muuta
- perusvoide, joskin hieman ylellisemmän tuntuinen: ei tee mitään "taianomaista" iholle
- hinta hieman korkea (32€) perusvoiteelle

Tender Rose Elixir

+ seerumiksi erittäin kohtuuhintainen (28€)
+ riittoisa, pieni määrä riittää geelimäisen koostumuksen ja helpon levitettävyyden vuoksi pitkälle
+ kaunis ja hyvin toimiva pumppupakkaus
+/- tarjoaa lisäkosteutusta.. mutta ei juurikaan muuta
+/- ruusun tuoksusta pitää tai ei
- imeytyy yllättäen aika hitaasti iholle, vaikka koostumus on geelimäinen. Jonkin aikaa joutuu odottelemaan voiteen levitystä.

HyaluronicMAX3 Eye Cream

+ tuoksuton (helposti ärtyville silmilleni tärkeää)
+ kevyt ja hyvin levittyvä koostumus
+ erittäin pieni määrä riittää, riittoisa
+ ei ärsytä herkkää silmänympärysihoani
+ soveltuu meikin alle
- olen iältäni 30+, joten kaipaisin silmänympärystuotteeltani hieman enemmän tehoja. Alle kolmekymppisille varmasti riittävän hyvä tuote.

Otsikkoon viitaten sanoisin, että näille tuotteille kuumuus-kylmyys mittarilla antaisin arvosanan mukavan lämmintä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig