Lash Extensions

Minun on ollut jo jonkin aikaa tarkoitus kirjoitella eräästä elämääni helpottaneesta asiasta. Eli ripsipidennyksistä. Hankin elämäni ensimmäiset pidennykset noin kuukausi sitten ja eilen kävin ensimmäisessä huollossa.


Miksi hankin ripset?
Helpottaakseni arkea ja näyttääkseni huolitellulta kun kotiäiti ei aina jaksa tai ehdi meikata.

Paljonko maksoi?
Paikassa, jossa käyn, maksavat ripset 80€ ja huollot 3-4 viikon välein 50€. Monessa paikassa ripset toki maksavat reilun satasen, mutta huollot saattavat olla edullisempia.

Kauanko kesti?
Ensimmäinen kerta kestää reilut pari tuntia. Huolto ei kestä niin kauaa. Riippuu ihan siitä, miten paljon ripsiä on ehtinyt tippua.

Miksi vasta nyt?
Olen nähnyt niin monia oman kauneuskäsityksen vastaisia pidennyksiä, että erehdyin kaikkien pidennysten näyttävän jotakuinkin feikeiltä. Lyhyt huoltoväli myös hirvitti.

Mitä ajattelen nyt?
Ripset vaativat huoltamista ja niitä täytyy varoa. Hintaa ripsille kertyy vuoden mittaan aika paljon. Ripsen ulkonäköön tottuu ja niihin jää koukkuun. Silmät saattavat hieman punottaa laiton jälkeen. Viimeisellä viikolla ennen huoltoa ripset ovat vähän ärsyttävät kun oma ripisi on jo useassa kohdassa kasvanut aika pitkäksi ja pidennys näin ollen myös kasvaa.

MUTTA mikäpä sen mukavampaa kuin se, että anoppi kommentoi kaunista silmämeikkiä, vaikkei kasvoilla ole meikin hiventäkään. Ei poskille vuotavia ripsareita, eikä tarvetta juuri muulle kuin meikkipohjalle. Katse syvenee ja vaaleat piirteet tulevat esiin. Ja kyllä, ripset saa juuri niin pitkinä ja näyttävinä tai lyhyinä ja luonnollisina kuin itse haluaa!


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig