MY iMenso

Nyt on taas vuosi mennyt. Vuosi, johon mahtui niin paljon, että se on vaikeaa edes käsittää. Häät, häämatka, raskaus ja esikoisemme syntymä. Todellisia, toivottuja siunauksia.

Syntymäpäiviäni juhlittiin siis perjantaina. Syntymäpäivälahjani sain tosin hieman aiemmin. Kun minulla oli huono päivä ja mies halusi ilahduttaa. Syntymäpäivänäkin sain vielä jotain.. Ruusuja, kakun, naistenlehden, merinovillaisen kaulurin ja täydellisen sävyisen Chanelin huulipunan. Kun ihmettelin, miten miten mies oli osannut huulipunan minulle ostaa, totesi hän, ettei se ole lainkaan vaikeaa. Valitsee vain kaupan kalleimman merkin ja punista parhaimman sävyn. Näinhän se menee - vaikeaa tuolla konseptilla on osua harhaan.

My iMenso on käsittääkseni Hollantilainen korumerkki. Korun pohjana on hopeinen medaljonki, jonka sisällä olevia laattoja voi vaihtaa ja toisia laattoja yhdistelläkin. Laattoja löytyy eri hintaluokista, joten korusta voi rakentaa hyvinkin arvokkaan, tai sen voi perusosien (ketjun ja medaljongin) ostamisen jälkeen kustomoida kohtuullisen edullisestikin.Mieheni oli valinnut minulle ensimmäiseksi laataksi tuollaisen säihkyvän, koska se hänen mielestään sopii hyvin yhteen kihla-, ja vihkisormusteni kanssa. Ja tottahan se on! Instagramista ja merkkiä myyvän Kultajousen sivuilta olenkin jo löytänyt uusia laattoja toivelistalle ja pitkä ketjukin voisi tuoda kivaa vaihtelua medaljonkiin.. Eli miehen ei tarvitse miettiä lahjoja tulevaisuudessa kovin pitkään, kun korusuosikeistani löytyy nyt keräilykorusarjoista Nominationin My BonBons ja nyt uutena My iMenso.
Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig