Guess what!?!

Se vaati tänä aamuna hieman enemmän. Kaksi kahvikuppia normaalin yhden sijaan. Haukottelua, hitaasti hipsuttelua pyjamassa. Herääminen siis. Olimme nimittäin pitkän viikonlopun reissussa. Reissun päätarkoitus oli uuden tulokkaan näkeminen, mutta mahtuipa viikonloppuun niin sukulaisten tapaamista kuin hääpäivän juhlintaakin.

Vauva päätti palkita kotiin paluun nukkumalla ensimmäistä kertaa läpi koko yön - lähes seitsemään saakka. Sinne kuuden pintaan on kerran tai pari taidettu nukkua, mutta sanokoon neuvolan täti mitä hyvänsä, meidän aamu alkaa aikaisintaan vasta klo 6:30. Superkuuta ei täällä herätty katsomaan.

Kotona odotteli kaksi pakettia. Toisessa oli ring light, joka lupailee videoiden tuloa jälleen mukaan kuvioihin. Toisessa ne kengät, jotka osottautuivat odotettuakin kivemmaksi:


Se, mistä en ollut tilatessa varma, olivat nuo tennareiden valkoiset pohjat. Guessilla on näistä mustapohjainenkin malli, mutta ne eivät ole näiden lailla nahkaa. Pohjien valkoisuus ei häiritse näin livenä yhtään - päin vastoin. Ihanat!!

-

Matkalaukkujen purkamista, pyykin pesua ja henkisesti valmistautumista illan pilatekseen. Jäätelökakunkin olen lupautunut pyöräyttämään huomiseen mammatapaamiseen, joten siinäpä se hitaasti alkanut päivä taitaa mennäkin.

Oikein ihanaa syksyistä maanantaita!! xo

2 kommenttia

 1. Oi että mitkä upeudet! Mä ra-kas-tan Guessin kenkiä, ne on niin kauniita *_*

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat kyllä niin ihanat!! Ja plussana myös ehkä yhdet mukavimmista kengistä, joita olen omistanut. xo

   Poista

Professional Blog Designs by pipdig