Kesäkynnet

Mistäpä olisikaan hauskempaa kirjoitella näin kauniina, kesäisenä päivänä kuin kynsistä. Ollaanpa vielä tarkempia, otsikon mukaan haluan jutella kesäkynsistä. Syksy kyllä kolkuttelee jo ovea, mutta kynsien kohdalla siirryn aina talveen hieman myöhemmin, mitä tulee vaikkapa vaatteisiin.

Tänä kesänä olen nauttinut kunnon karkkikynsistä. Pinkkiä, korallia ja vaaleaa persikkaa, kiitos. Mukana vähän glitterilakkaa ja ajan ollessa kortilla vauvan vuoksi olen alkanut käyttämään maalattujen kynsikuvien sijaan kynsitarroja. Jotkut ehkä pitävät mauttomana, mutta minä tykkään näin kesäisin. Kunhan tarrojen kuvat vain ovat mieleeni.

Tuo kumollaan oleva, pinkki kynsilakka on muuten L'orealin. Noihin olen erityisesti ollut ihastunut viimeaikoina. Kynsilakan pieni koko on näppärä ja kokeilemissani sävyissä on ollut hyvin pigmenttiä. Näin ollen yksikin lakkakerros hätätapauksissa riittää, mikä on aina bonusta kiireisellä.

Kynsilakkaboxissa odottaa jo monta ihanaa, syksyistä sävyä, mutta annetaan niiden olla vielä hetki siellä. Karkkikynnet pitävät pintansa ainakin vielä tämän kuun loppuun!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig