Ajatukseni ruoasta, liikunnasta ja terveysbuumista

- Ruoka on polttoainetta ja ravintoa. Sitä ei tarvitse koko ajan miettiä. Herkuista ei tarvitse tuntea syyllisyyttä, jokaisen ruoka-annoksen terveellisyyttä ei tarvitse optimoida. Ruoka voi olla myös nautinto.

- Ruokaan voi suhtautua terveellä maalaisjärjellä. Sipsejä ei syödä joka päivä, limpparit jätetään spesiaalihetkiin ja roskaruokaa syödään ehkä kerran kuussa. Mutta jälkkärin saa syödä. Vaikka joka päivä.

- Jos ruoassa on 0% kaloreita, 0% rasvaa, 0% (lisää tähän mitä tahansa), se ei ole ruokaa.

- Jos housunnappi kiristää, syödään vähän vähemmän, jos vaatteet tuntuvat löysältä, syödään vähän enemmän.

- Syön mielummin oikeita ruoka-aineksia, kun jotain superfood jauheita, öljyjä tai vitamiineja. Vitamiinilisät mukaan, jos puutoksia esiintyy.

- Einekset jätän pääosin kauppaan. Puolivalmisteet helpottavat silloin tällöin ruoanlaittoa. Mieluiten tuoretta, oikeaa ruokaa.

- Liikkuminen on kivaa, totisen urheilun jätän muille. Hyötyliikunta on mahtavaa!

- Vartalossa pitäisi olla hyvä olla. Minulle se tarkoittaa kivuista vapaata, kevyttä, notkeaa ja vahvaa oloa.

- Minulla ei salilla ole kivaa = jätän sen muille. Liikun niillä tavoin, mistä pidän. Pilates ja lenkkeily ovat tällä hetkellä pop.

- Liikkumista harjoitetaan joka päivä. Joku päivä se tarkoittaa koiran kanssa lenkkeilyä, toisena pilatesta, pyöräilyä, puuhun kiipeilyä, vauvan kanssa jumppaamista ja kunnon suursiivousta.

- Käsittääkseni maailman pitkäikäisimmät ihmiset liikkuvat lempeästi kotuudella, syövät monipuolisesti, mutta sallivat itselleen paheita. Tärkeäksi heidän puheissaan nousevat sosiaaliset suhteet, positiivinen elämänasenne ja jonkinlainen hengellinen vakaumus. Tässäpä mielestäni hienot suuntaviivat hyvään elämään.  ✌️

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig