5 Minute Makeup

Pienen lapsen äidin, ja miksei muutenkin kiireisen ihmisen, meikkirutiinit koostuvat yksinkertaisista, toimivista tuotteista. Aikaa meikin tekoon on usein vain muutama minuutti ja meikin pois ottamisen kanssa kilpailee sänky ja valtava univelka.

Minulla olisi käytännössä aikaa meikata joka päivä, mutta joskus vauvan päiväuniaikaan on kaikenlaista muuta tekemistä. Ja moni päivä menee enemmän tai vähemmän kotona oleillessa, joten mitään välttämätöntä ei meikkaaminen toki ole. Mutta itse koen meikkaamisen ja kynsien laiton iloa arkeen tuovana asiana. Kun olo on huoliteltu, on se myös yleensä energisempi ja iloisempi. Joten useimpina päivinä jonkinlaisen meikin teen.


Itse koen helpon arkimeikin peruspilareiksi BB-voiteen, kestävän ripsarin ja peitevoiteen. Niillä syntyy raikas ja huoliteltu fiilis ihan muutamassa minuutissa. Jos aikaa on vielä muutama minuutti lisää, huolittelen kulmat, laitan puuteria ja poskipunaa. Poskipuna on muuten asia, jota kannattaa kasvoille sipaista erityisesti kun olo on väsynyt ja harmaa. Kirkastaa kasvot välittömästi. Toki jokin kirkkaan punainen huulipuna ajaa saman asian, mutta vauvaa pussaillessa ei huulipuna ole se käytännöllisin juttu. Helppo rajaustussi piirtää rajaukset ja vaalea luomiväri nopeasti luomille sipaistuna saa aikaan fiiliksen, että meikkiin olisi uhrattu enemmänkin aikaa.

Garnier BB cream (perusversio on paras, sensitive rullautuu ihollani)
Maybelline FIT me concealer
Lumene Blueberry volume Mascara

Lumene CC powder
Nars Orgasm blush
Lumene kulmakynä
Stila Wheat eyeshadow
H&M eyeliner

Garnier Micellar water

Kuten huomata saattaa, suurin osa tuotteista löytyy markettien hyllyltä, mikä on kätevää nyt pikkuvauva-aikana, kun kauppojen kiertely ei aina oikein onnistu. Pidän muuten tuosta Garnierin versiosta enemmän kuin aiemmin kokeilemastani L'orealin. Vaikuttaa jotenkin riittoisammalta ja tehokkaammalta. Suosittelen kokeilemaan, jos meikinpuhdistusvedet kiinnostavat!

Siinäpäs ne, tämän hetken suosikkini, mitä tulee meikkaamiseen ja kasvojen puhdistukseen. Hiuksiinkin liittyen minulla on omat suosikkini, jota haluan jakaa kanssanne jossain vaiheessa syksyä. Nyt, ihanaa torstaita kaikille!

xo

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig