simply summer

Kesäkuu on siis täällä. Luonto kipuaa juhannukseen mennessä täyteen loistoonsa, jonka jälkeen alkaa se kuumin aika, ainakin jos muutamaan viime vuoteen on uskomista.

Kevään siirtyessä kesään ja vauvan kasvaessa, löytäessä omaa rytmiään, myös itse olen alkanut heräämään - meikkiä eksyy kasvoille yhä useampana päivänä, pukeutumiseen tekee mieli taas panostaa ja kynsiäkin lakataan aina kun ehditään.

Totuus on kuitenkin nyt se, että vaatekaappini kaipaa päivitystä oikein isolla kädellä. Hakusessa on nyt trenssi, mustat balleriinat, koiranlenkitystennarit, yläosia ja housut. Noin niinkuin alkuunsa. Siinäpä sitä ostoslistaa. Vauvan kanssa shoppailu on tosin hieman haastavaa. Netistä olen tilaillut jo jotain juttuja sovitukseen, mutta ei ole nyt natsannut. Takaisin ovat lähteneet. Suunnittelimmekin mieheni kanssa, että minä tarvitsen kunnon shoppailupäivän. Linnottaudumme jonnekin ostoskeskukseen. Mies menee vauvan kanssa kahvilaan istuskelemaan ja minä saan rauhassa katsella kaiken tarvitsemani. Helsingin keskusta tuntuu vielä tällä hetkellä hieman laajaksi alueeksi tehokkaaseen toimintaan. ;)


Haaveissa tällä hetkellä on yksinkertainen, raikas ja käytännöllinen vaatekaappi. Pienen lapsen äidille sopiva, mutta kuitenkin huoliteltu. Paljon on jo vaatteita lähtenyt lahjoituksina toisiin koteihin, uusia mahtuu nyt tilalle.

Niin ja kuvistakin ehkä jo saattaa huomata jotain. Nimittäin hiukset. Synnytyksen jälkeen juoksin kampaajalle hakemaan käytännölliset raidat. Yleisilme jäi kuitenkin sellaiseksi tummanvaaleaksi. Nyt mieli halajaa kunnolla vaaleaa. Takaisin sinne omalle mukavuusalueelleni. Hiukset alkavat olla vuoden takaisesta katastrofista toipuneet, joten eiköhän tämäkin haave saada pian toteutettua.

Ihanaa kesäkuun alkua kaikille!

kuvat: pic1, pic2, pic3, pic4Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig