Ristiäismekon tarina

Mekkotilaus ei siis päättynyt onnekkaasti, joten päivää ennen ristiäisiä kiiruhdimme minun kampaajani jälkeen Isoon Omenaan. Tehtävänäni oli löytää mekko poikamme ristiäisiin sunnuntaille. Mitään sen kummempia vaatimuksia en mekolle enää tässä vaiheessa asettanut. Kunhan se istuisi hyvin ja soveltuisi kirkkoon.

Pienen vauvan kanssa sitä oppii hyvin tehokkaaksi. Harvoinpa olen kaupat yhtä nopeasti läpi selaillut. Aika vähässä olivat vielä juhlamekot.. tai ehkäpä ne ovat jo menneet!? Tiedä häntä. Epätoivo oli jo päällimmäisenä ajatuksena kun vauva ei rauhoittunut uneen, eikä mekkoa tahtonut löytyä.

Kunnes sitten, vihdoin ja viimein löysin mekon. Tai, no.. itse asiassa kaksi. Mutta keskitytään tässä siihen ristiäismekkoon. Kävin KappAhlissa sovittamassa tämän Vintage Stories malliston mekon, mutta ohitin sen liian hippimäisenä ristiäisiin. Muutin kuitenkin loppujen lopuksi mieleni - mekko on todella kaunis ja huivin kanssa se oli aivan täydellinen kyseiseen tapahtumaan. Toinen ostamani mekko oli perinteisempi ja samoilla linjoilla tilaamani mekon kanssa. Ehkäpä näytän sen teille joskus myöhemmin.


2. kuva: kappahl.fi

Mielen pohjalle jäi vielä eräs toppi samaisesta mallistosta. Kaveriksi farkkushortseille. Mekkoakin aion pitää ihan arjessa. Sandaaleihin yhdistettynä.

Poikamme sai ihanan nimen kauniissa, intiimissä kastejuhlassa. Perheen ympäröimänä. Nukkui pikkuinen läpi koko kasteen ja kahvitteluiden. Meidän rakas.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig