Helmat heilumaan

Pojan loppukuusta pidettävät ristiäiset lähestyvät ja olen silmäillyt nettikauppojen mekkovalikoimia sillä silmällä. Ristiäiset pidetään kirkossa, joten jotain paikkaan ja tilaisuuteen sopivaa on ollut hakusessa. Palauduin aika nopeasti synnytyksestä painon osalta, mutta muutama kilo on vielä erona entisiin mittoihin. Mahakin laskeutui jo oikeastaan synnytyslaitoksella, mutta sellaista pientä pyöreyttä masun tienoilla edelleen on. Muiden silmään ei varmasti edes näy, mutta kun itse tietää ja muistaa, millainen vartalo oli ennen vauvaa.. Edellisestä johtuen en mitään täysin ihonmyötäistä mekoksi kelpuuta. Meidän vauva syö puoliksi rintaa, puoliksi korviketta, joten imettämistä minun ei tarvitse ristiäismekon kanssa miettiä. Kirkossa tarvittaessa ruokailu sujuu pullolla ja kotona voi mekkoa sitten vähän riisuakin.

Tällaisten vaihtoehtojen väliltä mekkoni valitsin:


Malli on kaikissa mekoissa suurin piirtein sama - materiaali vaihtelee puuvillasta juhlavampipintaiseen tekokuituun. Ylhäällä, oikealla olevat mekot olivat vakavammassa harkinnassa. Noista päädyin tilamaan tuon tummansinisen vaalealla pitsihelmalla. Nyt vain sormet ja varpaat pystyyn, että mekko sopii ja on kaunis päällä. Toista vaihtoehtoa kun minulla ei juurikaan ole, enkä ehdi enää uutta tilata ennen ristiäisiä. Täytynee sitten lähteä kauppoihin juoksemaan, jos tuo ei sovi.

kuvat: zalando.fi

4 kommenttia

 1. Onnittelut! Ikävää että teillä tuli mutkia matkaan, mutta onneksi kaikki on kuitenkin nyt hyvin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Onneksi todella kaikki meni kuitenkin loppujen lopuksi hyvin. Poika kasvaa ja on ihana - nyt jo yli 4 kiloinen, joten painokin lähti alkuongelmien jälkeen tosi hyvin nousuun. :)

   Poista
 2. Congratulations! I wish you both good health!

  VastaaPoista

Professional Blog Designs by pipdig