waiting

Viime päivät olen maalaillut. Sitä keittiön kalustoa.. edelleen! Suurempi urakka hiomisineen ja pohjamaalauksineen kuin olisin kuvitellut.

Olen pohdiskellut tämän vuoden parvekekukkatilannetta. Taidan pitää kanervat parvekkeella vielä vähän aikaa ja jättää tällä kertaa kevätnarsissit välistä. Siirtyä sitten suoraan kesäkukkiin. Kun kanervat ovat säilyneet niin hyvinä ja tuuheina talven läpi. Ei oikein raaskisi vielä heittää menemään.

Olen tehokkaana tilannut tavaraa netistä. Kun kaupoissa ei enää ihan hirvittävästi jaksa kulkea. Tilasin Dookyn vaununsuojuksen, joka osottautui kaikilta osin hyväksi ostokseksi. Ja täytyypä vielä mainita ostopaikkakin, ozbaby.fi - tilauksen ja toimituksen välillä oli yksi yö. Siinäpä nopeaa toimintaa. Tilasin myös miehen kevätvaatekaappiin täydennystä synttäreiden tekosyyllä, sekä uudet lakanat uuteen sänkyyn. Ehkä nyt pitäisi klikata itsensä ulos verkkokaupoista, niin ei tule tehtyä enempää tuhoja!Olen lenkkeillyt koiran kanssa ja ihaillut heräävää luontoa. Puiden silmuja, ensimmäisiä lehtien seasta nousevia kevätkukkasia ja itsepäisesti maasta puskevaa uutta, vihreää elämää.

Puhellut mahalle.
Leiponut.

Odottamista, sitähän tämä elämä on juuri nyt. Ihanaa aikaa!

2 kommenttia

 1. Onpa vatsa kasvanut! Miten muuten voit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, se on kyllä aika valtava! Ja kuva on viime viikolta, eli totuus on vielä vähän suurempi! ;)

   Voin tosi hyvin näille viikoille, ei voi valittaa. Varsinkin kun sain flunssan selätettyä. Sairastaminen oli kyllä kamalaa potenssiin sata näin raskaana. Kyllähän ne ekstra 10 kiloa kropassa tuntuvat, mutta onneksi energiaa riittää nyt hyvin puuhailuun ja levätäkin saan aina kun tarve vaatii. Joten hyvin on täällä pullat uunissa! :)

   xo

   Poista

Professional Blog Designs by pipdig