Sivuraiteilla Ikeassa

Toissa viikonloppuna ohjelmassa oli siis Ikean reissu. Ostoslistalla oli kaikkea pientä ja tarpeellista vauvalle, mutta kuinkas sitten kävikään..

No tietysti niin, että mukaan tarttui muutama suunnittelematon juttu myös kotiin. Kevät on tehnyt tepposet ja saanut halajamaan kotiin vaaleampaa väriskaalaa.


Keittiön aika mitäänsanomaton, metallin värinen valaisin vaihtui valkoiseen, suureen Melodi valaisimeen. Olohuoneen viininpunainen villamatto puolestaan sai seuraajakseen muhkean pörheän Gåser maton, jonka värisävy on tuollainen luonnonvalkoisen ja vaalean beigen kaunis yhdistelmä. Päädyimme suurimpaan mahdolliseen kokoon, jotta mahdollisimman iso osa olohuoneen lattiasta peittyisi. Olemme kaikki, koiraa myöten rakastuneet tuohon uuteen tulokkaaseen. Ikean Kallax hyllyymme otimme neljä Branäs koria. Sotkut piiloon!

Näiden lisäksi löysimme myös sängyn. Sänkyprojekti onkin ollut auki jo riittävän kauan aikaa. Vielä emme sänkyä ostaneet kun halusimme mittailla makuuhuonettamme mahtuvuuden varmistamiseksi. No mahtuuhan se, mutta juuri ja juuri. Kun ajatuksena on viimeistään kesällä alkaa totinen uuden asunnon metsästys, aiomme tuon haluamamme sängyn kuitenkin hankkia. Muutaman kuukauden nyt pystyy ahtaamminkin kalustetussa makkarissa nukkumaan!

Vauvalöytöjä, kotikuvia ja sänkyasiaa myöhemmin lisää. Nyt taidan mennä ottamaan pienet päikkärit. Kas kun pois mennyt flunssa palasi ja olotila on sen mukainen.Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig