LAST TRIMESTER

Väsymys, jännitys, stressi, odotus, ilo. Viimeinen kolmannes on siis alkanut ja maaliskuu laskettuine aikoineen tuntuu lähestyvän kiihtyvällä tahdilla.

Tired, excited, stressed, happy and most of all anxious to meet our little baby boy. So the last trimester has started and due date is coming closer and closer.Fyysisesti on tapahtunut paljon. Paino on noussut siitä 42 kilosta 50 kiloon ja se alkaa kyllä tuntumaan. Talvivaatteet päällä olo on kuin kömpelöllä lumiukolla ja koirankikkareiden maasta noukkiminen on jokseenkin haastavaa. Enää ei jaksa ihan samaa tahtia ja samalla intensiteetillä kuin ennen. Nyt on aika hidastaa tahtia ja levätä.

Suklaa ja hieman raskaampi ruoka aiheutti joulun aikana aikamoisen närästyksen, turvotustakin on hieman ilmennyt ja kiinnikkeet vatsassa kipuilevat. Mutta vauva on kasvanut hyvin ja on aktiivinen, mikä on tärkeintä. Rautaa olen syönyt koko raskauden ajan, mutta noin muuten missään minun tilaani mittaavissa arvoissa ei ole ollut moitittavaa.

Physically there has been a lot going on. I have put on some weight. I started from 42 kg and am now, at the 28th week 50 kg. I have started to feel the weight and my growing belly is making some things harder. I have had some heartburn, tiredness and pain in my lower tummy but all of those things are normal in pregnancy. Baby is growing well and he is very active. I do eat iron supplement, but otherwise I have been in excellent shape all trough this pregnancy.Pinnasänky on ostettu ja pikkuruisia vaatekappaleita on kauppareissuilta kotiutettu. Löysimme kauniin, valkoisella kuultomaalatun pinnasängyn, joka kauniisti sopii muuhun makkarin sisustukseen. Vielä on kaikenlaista tarpeellista ostoslistalla. Olen ajatellut, että haluan kaiken valmiiksi noin kuukautta ennen laskettua aikaa, niin saan levollisin mielin sitten keskittyä vauvan tuloon.

Onpa pikkuiselle muuten nimikin nyt valmiina. Pitkän aikaa sitä olemme pyöritelleet ja yksi nimi olikin jo aika vahvoilla. Tämä nimi tuleekin pojan ensimmäiseksi nimeksi, mutta kutsumanimeksi tulee toinen nimi. Nimiasiat ovat vähän vaikeita - nimen kun tulisi kantaa läpi koko elämän, vauvasta vaariin.

We have already quite a lot of baby clothes and now we also have a crib for the baby. We were able to find a nice sheerly painted white one which goes well with our bedroom decor. There is still a lot of things to get, but we are not in hurry. I try to get everything set one month before the due date. We have also come up with a name for the baby! It has been harder process to find out a good name that feels good for both of us. There was one name we have been thinking of for a long time, but it didn't feel completely right. That name is going to be one of the boy's names but his calling name is going to be different one.

2 kommenttia

  1. Happy new year! I wish you the best of health!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh, thank you sweetie! I wish your year is going to be amazing! <3

      Poista

Professional Blog Designs by pipdig