Joulukalenteri 8.12

Pidän kosmetiikasta, joten ei lienee yllätys, että pidän myös matkustaessa valinnanvarasta meikeissä. Reissuun lähtiessä täytyy kuitenkin tehdä hieman karsintaa. Mukaan lähtee yleensä hyväksi todettuja luottotuotteita ja reissun luonteeseen sopivia sävyjä.

Kahdeksannesta luukusta paljastuu viikonloppureissumme meikkipussin sisältö:


Pikäaikaisiin suosikkeihihi kuuluvat mm. kuvassa näkyvät Fit Me peitevoide Maybellinelta ja H&M:n liquid liner. Meikkivoiteista Youngblood (saatu) on kevyempi ja luonnollisempi, L'orealin meikkivoiteen ollessa peittävämpi ja paksumpi. Lumenen kulmakynä ja silmämeikin pohjustaja ovat jokapäiväisessä käytössä. Narsin Orgasm poskipuna on puolestaan uusi ihastus.

Huulipunissakin pidän vaihtelusta. Rimmelin Airy Fairy huulipuna on kylmään taittuva vaaleanpunainen nude sävy, kun taas Clarinsin nude rosen pohjasävy on saman tyyppinen, mutta asteen lämpimämpi. Yves Rocherin Yria sarjaan kuuluva puna (valmistetaankohan näitä edes enää..) on sekin nude, mutta selkeästi taas lämpimämpi ja oranssiin taittuva.

Ylärivissä on saamiani, uusia Yves Rocherin juhlakauden tuotteita. Huomasin muuten nyt, että niin paljon kuin Volume Elixir ripsarin lopputuloksesta pidänkin, ei se pysy ripsissäni koko päivää, vaan lähtee hieman varisemaan ja liikkumaan silmien alle. Eli täysin sama juttu, mikä käänsi minut noiden lämpimällä vedellä pestävien ripsarien käyttäjäksi. Minun ripsissäni eivät vain muunlaiset mascarat toimi. Tosi harmillista! Huulikiilto ja huulikiiltomaisessa tuubissa tuleva cream eyeshadow ovat ihanat! Yritän kirjoitella niistä joskus lisääkin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig