Joulukalenteri 4.12

Tämän päivän luukussa esittelen teille eilen noutamamme paketin, joka sisälsi kahdet saappaat ja neuletakin. Neuletakin aion pitää ja näytän sen teille myöhemmin. Saappaiden kanssa olen hieman kahden vaiheilla.

Olen käytännössä kävellyt mustat, pitkät talvisaappaani puhki koiran kanssa.  Kenkien pohjat ovat alkaneet irvistelemään ja vaikka mielelläni kenkiä suutarilla korjautankin, ei tämän saapasparin korjauttaminen kannata. Ne ovat keinonahkaa ja pohjien vaihtaminen ei montaa kymppiä vähempää maksaisi kuin kenkien ostohinta aikoinaan oli. Lisäksi kengät nyt vain yksinkertaisesti ovat liian huonossa kunnossa.

Etsinnässä on siis ollut huoleton saapaspari ihan arkikäyttöön. Kengät, jotka voi huoletta vetäistä jalkaan kun lähtee koiran kanssa rannalle rymyämään, mutta jotka jalassa ehkä kehtaisi käväistä myös ruokakaupassa. Tilasin Zalandolta kahdet kengät ajatuksella, että palauttaisin sitten toiset. Nyt en osaa oikein tehdä päätöstä, kummat palauttaisin. Vai pitäisinkö molemmat..Toiset saappaat ovat Anna Fieldin keinoturkiksella vuoratut bootsit, jotka ovat mukavat ja lämpimät jalassa. Ehkä kehtaisi jopa kaupungillakin nuo jalassa käydä. Toiset, kumisaappaat ovat taas Gioseppo Vallarta merkiltä.

Molemmille saappaille varmasti käyttöä löytyisi, mutta jotenkin tuntuu vaikealta perustella itselleen kaksia, samantyyppiseen käyttöön tulevia kenkiä. Toisaalta nuo karvakengät ovat tietysti ehdottomasti lämpimämmät, joten ne menisivät myös ihan talvella, kun taas kumpparit saavat varmasti enemmän käyttöä keväällä ja syksyllä. Hmm.. täytyy hieman vielä harkita asiaa!

Mukavaa torstaita kaikille! xo


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig