Joulukalenteri 13.12

Joulu lähestyy ja koti alkaa olla joulukunnossa, ensimmäiset riisipuurot keitetty ja kuusi koristeltu. Mutta en ole hankkinut ensimmäistäkään joululahjaa. No lahjat hankimme todennäköisesti vain sisarustemme lapsille, ehkä toisillemme. Minä itse asiassa sain jo nimipäivälahjaksi sen jutun, jota mietin joululahjatoiveeksi. Varsinaisia lahjahaaveita minulla ei siis enää oikeastaan ole.

Halusin kuitenkin ihan perinteitä kunnioittaakseni jonkinlaisen toive/haavelistan koota, kuten blogeissa on tapana. Tässäpä se siis olisi:Ihanat, ruudulliset yöhousut jossain kauniissa värissä. Viimevuotiset housut nimittäin vetelevät viimeisiään. Lilat housut ovat Lascana merkiltä.

Housujen kaveriksi toivoisin saavani pehmoiset tossut, joissa sipsutella kotona. Espritilta löytyy kuvan ihanat, tietysti sellaiset aidot lampaannahkaiset olisivat unelmat.

Too Fadein Boudoir Eyes paletin meinasin hankkia jo häämatkaltamme Ranskasta. En kuitenkaan raaskinut sitä tuolloin ostaa ja paletti jäikin mieleen kummittelemaan.

Olen vertaillut lasten rattaita ja miettinyt omia vaatimuksiamme niille jo pitkään. Olemme päätymässä Brion Smile yhdistelmävaunuihin monestakin eri syystä. Muuntelumahdollisuudet, näppärä koko, hyvä hinta-laatusuhde ja adaptereitta toimiva turvakaukalomahdollisuus lienevät niistä tärkeimmät. Nämä tullaan joka tapauksessa varmastikin hankkimaan, jos mieli ei muutu, mutta laitetaan ne nyt tänne listallekin.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig