Ted Baker revisited

Eilen mies tuli töistä kotiin kädet täynnä kaikkea ihanaa minulle. Nimipäivääni muistettiin kukkien, suklaan ja paketin muodossa. Täytyy kyllä sanoa, ettei minulla ole nimipäivälahjoissa ollut valittamista - viime vuonnahan sain lahjaksi Michael Korsin laukun. No jos ihan vakavia ollaan, mitään en tietysti koskaan odota. Mutta ihanaahan se on kun toinen haluaa ilahduttaa ja hemmotella. Kiitollinen saan olla noin ihanasta miehestä!

Paketti piti sisällään jotakin toivottua ja täällä blogissakin vilahtanutta. Nimittäin Ted Bakerin suloisempaakin suloisemman Kikkie lompakon.


Katselin tässä eräänä päivänä Ted Bakerin kiiltonahkaisia lompakoita Stockmannilta. Kauniitahan nekin ovat, mutta kyllä tämä nahkainen versio tuntuu vain enemmän omalta ja jotenkin.. no ylellisemmältä. Edelleen olen ihan rakastunut rahapussin rosé kultaisiin metalliosiin, puuterin sävyyn ja lukuisiin yksityiskohtiin, joita huomaa vasta lompakkoa hypistellessä. Kikkiestä löytyy runsaasti tilaa korteille, kuiteille ja rahalle, mikä on itselleni tärkeää. Mielummin käytän hieman isompaa lompakkoa, kuin yritän tunkea kaiken tarvittavan pieneen, ahtaaseen rahapussiin.

Nyt vain suoja-aineet päälle ja käyttöön!


Kiitos murunen 

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig