Soft color palette for winter

Eksyin pitkästä aikaa H&M:n sivuille. Alexander Wang x H&M malliston houkuttelemana, myönnettäköön. No eihän tuo kyseinen mallisto ole lainkaan minun tyyliäni, joten kävin katselemassa myös muita uutuuksia. Ei olisi pitänyt! Löysin niin monta ihanaa juttua, jotka haluaisin tilata itselleni. Ei taida vain olla kovinkaan fiksua tilata vaatteita raskauden jälkeen käytettäväksi näin etukäteen.. Jotenkin en jaksa uskoa, että ihan hirvittävästi raskauden aikana lihoisin tai ettenkö saisi raskauskiloja aika nopeasti pois, mutta varmasti pieniä muutoksia voi jäädä vartalomalliin tai painoonkin.

Fiilistellään nyt kuitenkin vähän. Juuri nyt siis löytyy sellaista ihanaa, pehmeän naisellista tyyliä pienellä twistillä, josta itse henkilökohtaisesti niin kovin pidän!

//I wanted to check out Alexander Wang x H&M, so I went to H&M web site. Well, Alexander Wang isn't really my style but I was able to find so many nice things from their regular line. I just don't think it would be really smart move to order anything now that I am pregnant.. 

But here are few of my favorites:


No joo.. tunnustettakoon, että nuo paljettihousut ja kerman värisen haalarin ostoskoriin klikkasin.

//I confess, I did click few of these things to my shopping basket.. Let's see if I will actually order them or not!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig