Noël

Voi sitä iloa ja riemua, mitä saatiin kokea koiranpentumme hyppiessä ja kirmaillessa elämänsä ensimmäisessä, kunnon lumessa. Helsingissä ohkainen lumihuntu koettiin jo toki aiemminkin, mutta sitä oli niin vähän ja se suli niin nopeasti, ettei Piki ehtinyt edes tuolloin lunta noteerata.

No nyt viikonloppuinen talven ihmemaa on jo lähes historiaa, mutta ainakin joulukauden avajaiset saivat täällä Helsingissä arvoisensa vastaanoton lumineen kaikkineen. Me jätimme sunnuntain avajaiset väliin, mutta lauantaina suuntasimme kohti keskustaa.

Kohteena Stockmannin joulumaailma, mikäpäs muu!


Viime jouluna päätimme ostaa yhden kauniin koristeen kuuseemme joka vuosi. Niin, että loppujen lopuksi peruspallojen sijaan kuustamme kaunistaakin valikoima erilaisia, yhdessä valittuja koristeita.


Tänä vuonna on kuitenkin sattunut ja tapahtunut monta suurta ja ihmeellistä asiaa. Niinpä päätimmekin valikoida kuuseen kaksi uutta koristetta. Pienen, valkoisen pupusen symboloimaan keväällä perheeseemme saapunutta koiranpentuamme. Pupu valikoitui Pikiä merkitsemään useastakin eri syystä. Piki on nimestään huolimatta lähes valkoinen ja innostuessaan loikkii eteenpäin kuin paraskin jänö. Piki on myös kovasti pupusten perään ja niitähän täällä Lauttasaaressa riittää..


Kirkko puolestaan symbolisoi syyskuussa solmimaamme avioliittoa ja ihania häitämme.  Olemme muuten kirjoittaneet palloihin vuosilun, jotta myöhemminkin, vanhoilla päivillä, muistaa pallosten merkityksen.

Ei lienee vaikeaa arvata, millainen tulee ensi vuoden pallomme olemaan. Jo nyt sormet syyhysivät vaaleansinisiä vauvapalloja nähdessä, mutta päätimme hankkia kyseisen pallon sitten ensi vuonna, milloin vauva oikeasti syntyykin.


Päätimme tänä vuonna lähettää joulutervehdykset ihmisille häidemme kiitoskorttien yhteydessä, joten ostimme kortteihin liimattavaksi jouluisia tarroja. Tilasin kiitoskorttimme Ifolorilta, lähinnä kustannustehokkuutta silmällä pitäen. Meillähän on myös viralliset studiokuvat muistoksi päivästä, joten kuvausliikkeestäkin olisimme voineet kiitoskortit tilata.


Hain viikonlopuksi varastosta esiin myös ikkunakynttelikkömme. Joululiinat ja muut saavat odotella joulukuun alkuun. Juhlimme tänäkin vuonna joulua todennäköisesti Pohjanmaalla, joten haluan laittaa joulua kotiin hieman aikaisemmin, jotta ehdimme sitä myös täällä nauttia.

Ihanaa maanantaita kaikille!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig