Häämokat

Häät menivät yleisesti ottaen todella hyvin ja voin kaikesta sydämestäni sanoa tuon päivän olleen yksi elämän ikimuistoisimmista. Muutama "mokakin" tai oikeastaan hassu sattumus häihin liittyi.

Ensimmäinen moka oli ihan omaa syytäni. Yliarvioin nimittäin käytettävissä olevan ajan, eikä manikyyriin, jonka tyhmyyksissäni päätin tehdä itse, jäänyt aikaa kuin muutama hassu minuutti. Ja pipariksihan se meni. Onneksi valitsemani kynsilakan sävy oli niin hentoinen ja neutraali, ettei sotkuiset kynnet ketään (toivottavasti) häirinneet.

Kesken hääjuhlan nenästäni alkoi vuotaa verta oikein ruiskuten ja toinen korvani meni jo vihkimisesen aikana tukkoon, eikä avautunut koko iltana. Molemmat varmaankin menevät pienen jännityksen, raskauden ja stressin piikkiin, vaikka itse hääpäivä kohdallani kohtuullisen stressitön olikin. Onneksi nuo kaksi asiaa eivät muille näkyneet, vaan sain nenäverenvuodonkin hoidettua poissa näkyvistä.


Olimme koonneet mieheni koneella olevista kuvistamme kuvavirran, joka pyöri taustalla ohjelmattomina hetkinä. Ihan arkisia kuvia. No bestman olikin vahingossa laittanut pyörimään sensuroimattoman kuvavirran. Vieraat saivatkin naureskella mm. videolle, jossa minä hyppään yövaatteissa, pupun korvat päässä kuperkeikalla sänkyyn. Don't ask.. No onneksi huomattiin virhe ennen kun mentiin vaikkapa niihin kuviin, jossa täytän astianpesukonetta alusvaatteisillani.

Isäni puolinen perhe meinasi missata vihkitilaisuuden isäni luottaessa auton navigaattoriin. Vekotin oli ohjannut perheeni ihan väärään suuntaan ja olimme juuri lähdössä astelemaan alttarille kun he saapuivat, onneksi kuitenkin juuri ajoissa, paikalle. Isä oli koko loppuillan kauhuissaan ajatuksesta, että jos he eivät olisikaan löytäneet kirkkoon perille. Me taas emme tienneet heidän puuttumisestaan kirkkosalista ja voin kuvitella minkälaiset fiilikset minulla olisi ollut, jos he olisivat vierasjoukosta puuttuneet.

Kaiken kaikkiaan voisin kuitenkin sanoa, että olen äärimmäisen tyytyväinen siihen, miten kaikki meni. Juhlat olivat juuri sopivan pituiset, kaasot ja bestmanit hoitivat osuutensa mallikelpoisesti, pitopalvelu teki oman osansa niin täydellisesti, ettei minun tarvinnut edes miettiä asiaa juhlan aikana.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Professional Blog Designs by pipdig